Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kama90
|
Wysłany: Nie, 23 Sie 2015 17:07:06 Temat postu: |
|
|
Super, zwłaszcza zimą tam pięknie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamilaaa

|
Wysłany: Pon, 24 Sie 2015 13:59:47 Temat postu: |
|
|
Super ! Sama chciałam w tym roku wyskoczyć do Wiednia samochodem na kilka dni ale pewnie wybierzemy się do Dziwnowa na tydzien. Mieszka tam nasza znajoma i możę wybierzemy się na kilka dni do Berlina. |
|
Powrót do góry |
|
 |
astera
|
Wysłany: Czw, 09 Cze 2016 11:51:31 Temat postu: |
|
|
My również jedziemy nad morze. Nasze polskie |
|
Powrót do góry |
|
 |
arboreto

|
Wysłany: Czw, 09 Cze 2016 13:12:27 Temat postu: |
|
|
Jeśli chcecie wybrać się w tym roku nad nasze morze to najlepszy okres na to aby coś sobie zaplanować... Pamietam,ze rok temu w ostatniej chwili pratycznie szukaliśmy noclegów ze znajomymi i to nie było takie dobre rozwiązanie bo ledwie udało nam się coś sensownego znaleźć. W tym roku nie popełniliśmy tego błędu i już mamy zarezerwowane noclegi. Wybraliśmy Niechorze. Miejscowość jest nam znana. Byliśmy tam kilka razy. Nie jest drogo bo jak możecie sobie zobaczyć to noclegi można tam zabukować już od 40 zł w bardzo dobrym standardzie:
http://www.e-wczasy.pl/noclegi,niechorze
A jest bardzo przyjemnie i ładnie. Plaże również ok. |
|
Powrót do góry |
|
 |
qncept

Dołączył: 02 Wrz 2012 Posty: 4891 Skąd: Ze 100% soku z grapefruite'a.
|
Wysłany: Czw, 09 Cze 2016 16:28:24 Temat postu: |
|
|
Jak nad morze, to tylko na Półwysep Helski.
Czysta woda, mnóstwo dzikich plaż.
Są jeszcze miejsca w których jest stosunkowo mało ludzi, jak np Kuźnica.
Trzeba tylko już teraz zaklepać kwaterę, bo później można napotkać problemy.
Pzdr. |
|
Powrót do góry |
|
 |
spinser

|
Wysłany: Nie, 20 Maj 2018 10:37:13 Temat postu: |
|
|
Przede wszystkim tam, gdzie jest w miarę ciepło, gdzie pogoda będzie zagwarantowana. Oczywiście istnieje całkiem dużo takich kierunków np Cypr, Grecja (Kreta), Południowa Italia, Hiszpania czy Kanary.
To o czym trzeba jedynie pamiętać, to ubezpieczenie zdrowotne, medyczne - bo w niektórych krajach podstawowa opieka medyczna jest po prostu płatna i aby uniknąć dodatkowych kosztów z tym związanych, polecam wykupić dodatkowe ubezpieczenie. Jak to sie kształtuje pod względem kosztów można sprawdzić jeszcze tutaj pod linkiem: https://wygodnie.pl/
Ostatnio zmieniony przez spinser dnia Pon, 11 Mar 2019 13:29:49, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
 |
tara

|
Wysłany: Wto, 22 Maj 2018 10:48:29 Temat postu: |
|
|
Portugalia jest piekna.Bylam i polecam. Odwiedziłam Azory, Maderę oraz Lizbonę i Porto.Nie jestem w stanie stwierdzić, które z tych miejsc jest ładniejsze ponieważ każde ma wiele zabytków czy atrakcji przyrodniczych. No i wszędzie jest zupełnie inny klimat....
W Polsce polecam natomiast wybrać sie do Ustki.Miejscowość ładnie położona, z piekną plażą. Zdecydowanie mniej zatłoczona niż wieksze kurorty w Polsce co dla mnie jest wyjątkowym plusem. No i noclegi można zabukowac sobie w dobrej cenie https://www.sunandsnow.pl/apartamenty-nadmorzem-ustka-1274 O tutaj na przykład |
|
Powrót do góry |
|
 |
arboreto

|
Wysłany: Wto, 05 Lut 2019 08:14:59 Temat postu: |
|
|
Polecam zaplanować sobie samodzielnie wypad do jakiegoś europejskiego miasta. Jest o wiele taniej niż z biurem. I wygodniej. Na spokojnie, w okolicach stycznia i lutego, znajdziecie bilety do Paryża na dwa tygodnie przed planowanym terminem w niskiej cnie. Nie ma ich za dużo, ale są, więc trzeba wybrać termin i poświęcić chwilę czasu na rozeznanie. Polecam Wam również aplikację Skyscanner (ja używam akurat w wersji na iPhone’a, nie wiem jak działa na innych systemach), ewentualnie fly 4 free
Noclegow szukajcie na stronie airbnb, ewentualnie na stronie fly4free. https://zwiedzamyparyz.pl/praktyczne-informacje/tani-nocleg-w-paryzu |
|
Powrót do góry |
|
 |
wand99
|
Wysłany: Pon, 25 Lut 2019 13:28:29 Temat postu: |
|
|
Jak dla mnie wakacje to tylko Chorwacja albo Włochy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jack 254
|
Wysłany: Nie, 14 Lip 2019 18:29:16 Temat postu: |
|
|
Czy to kozia wólka ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aleks
|
Wysłany: Sro, 17 Lip 2019 17:45:10 Temat postu: |
|
|
A czemu wakacje maja byc tanie.Jak Cie nie stac to siedz w domu na d***e i narzekaj i sama klikaj "tutaj" ,Ja nie musze. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|