Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Emso
|
Wysłany: Nie, 22 Lut 2015 15:59:43 Temat postu: Zabiegi laserem w Brodnicy |
|
|
Witam,
orientuje się ktoś czy w Brodnicy oferuje się laserowe usuwanie przebarwień? Salonów kosmetycznych jest bardzo dużo, jednak te lasery kosmetyczne bywają za słabe na taki problem, mimo że kosmetolodzy zapraszają na zabiegi.. które nie dają efektów, a kosztują majątek. Czy ktoś usuwał sobie przebarwienia pohormonalne laserem, jeśli tak to gdzie? Jeśli nie w Brodnicy to może w okolicach?
Dodam, że dermoroller i kwasy silnie złuszczające nie pomagają, więc pozostaje mi laser.
Pozdrawiam;) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jack 254
|
Wysłany: Wto, 08 Mar 2016 07:56:08 Temat postu: |
|
|
Tak można, jest wszystko w tym salonie urody, spa, koemetyczce w którym/której za głupich ma się forumowiczów i zakłada się Temat na forum żeby reklamować ten przybytku  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Donia-jimmy
|
Wysłany: Sro, 01 Cze 2016 09:50:15 Temat postu: |
|
|
W gabinecie na ul Tylnej Pani Wątorskiej wykonują tego typu zabiegi |
|
Powrót do góry |
|
 |
qncept

Dołączył: 02 Wrz 2012 Posty: 4891 Skąd: Ze 100% soku z grapefruite'a.
|
Wysłany: Sro, 01 Cze 2016 13:18:10 Temat postu: |
|
|
Jack 254, oj tam, zebrało się kilku Rumunów z laserami w breloczkach, założyli SPA i mają takiego Emso od brudnej roboty.
Pzdr. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ankaO

|
Wysłany: Nie, 12 Cze 2016 10:16:20 Temat postu: |
|
|
Nie wiem czy Cię to urządzi ale sama jeździłam na zabiegi usuwania przebarwień do Płocka do gabinetu Laser de Lux. Oczywiśćie nie tylko po to bo studiowałam tam zaocznie tak wiec przy okazji zrobiłam sobie również laser. W salonie mają najnowocześniejsze lasery ( palomar - chyba tak sie to pisze).
Efektu po jednym zabiegu nie oczekuj. Najlepiej zapisać sie na kilka zabiegów. Wtedy dopiero coś widać. Sama jestem zadowolona bo przebarwienia znikły praktycznie wszystkie. Tutaj daję kontakt: http://www.laserdelux.pl/plock/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
astera
|
Wysłany: Wto, 21 Maj 2019 06:48:11 Temat postu: |
|
|
Laser może służyc do usuwania:
piegów,
znamion barwnikowych,
plam wątrobowych,
plam starczych,
przebarwień potrądzikowych,
przebarwień posłonecznych i po opalaniu w solarium,
i innych.
Sama ostatnio zdecydowałam sie na taki zabieg, miałam spore przebarwienia na twarzy, ktore były spowodowane nierozwaznym opalaniem się. No i duże znaczenie ma tutaj równiez moj wiek. Z czasem zauważyłam, ze przebarwień na twarzy mam coraz więcej....
https://artdermaclinic.pl/blog/65-do-czego-wykorzystuje-sie-laser-co2 Poczytajcie sobie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|