Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
laura
|
Wysłany: Wto, 14 Mar 2017 14:41:47 Temat postu: |
|
|
To ja nie uznaję tych wszystkich suplementów na odchudzanie. Myślę, że to zwykła ściema. |
|
Powrót do góry |
|
 |
karlasekowa
|
Wysłany: Pon, 24 Kwi 2017 10:01:27 Temat postu: |
|
|
Miałam problem z nadwagą i w końcu zdecydowałam się powiedzieć dosyć. Skończyłam z fast foodami i zapisałam się na siłownie. Od tego czasu mineło 10 miesięcy a ja straciłam 12kg.
Nie stosowałam jakieś specjalnej diety po prostu uważam na produkty które kupuje(ile cukru,jakie wartości odżywcze) i oczywiście zmniejszyłam porcję. Wszystko waże bo przekonałam się że bardzo łatwo się pomylić w obliczeniach.
A siłownia stała się moim drugim domem. Uwielbiam ją i nie wyobrażam se dnia bez treningu, nawet na godzinkę na rowerku czy bierzni bez ćwiczeń. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Martyna765
|
Wysłany: Pon, 24 Kwi 2017 19:08:01 Temat postu: |
|
|
Dieta z pewnością jest kluczem do tego, aby schudnąć. W moim przypadku tylko dieta pozwoliła mi na zrzucenie zbędnych kilogramów. Z kolei ćwiczenia i siłownia są pomocne, jednak gdy będziemy zbyt dużo jeść, to raczej nie wystarczą. |
|
Powrót do góry |
|
 |
tosiek
|
Wysłany: Wto, 23 Maj 2017 11:31:00 Temat postu: |
|
|
ja kiedys byłąm na diecie I do tego spożywałam duże ilosci błonnika który rzekomo miał wypełniac moje jelitka tak zebym nie była głodna jednak nie wiedziałam ze trzeba spozywac duzo wody I tym sposobem nabawiłam się powaznych zaparc dopiero mama podsunęłą mi dicopeg 10g I to ustąpiło jednak mam swiadomosc ze trzeba uwazac z dietami zeby sobie nie zaszkodzic |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaska876

|
Wysłany: Czw, 01 Cze 2017 09:08:16 Temat postu: |
|
|
Mam pytanie. Czy ktoś może bierze błonnik Fibra Vitale? Mam kilka pytań  |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamyki_80
|
Wysłany: Czw, 01 Cze 2017 09:25:41 Temat postu: |
|
|
wszystko przychodzi stopniowo, nie wszystko na raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamilaaa

|
Wysłany: Pią, 02 Cze 2017 08:34:06 Temat postu: |
|
|
Kaska876 napisał: |
Biore Pytaj. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaska876

|
Wysłany: Pon, 12 Cze 2017 06:28:09 Temat postu: |
|
|
kamilaaa napisał: |
Biore Pytaj. |
Na ile wystarcza opakowanie?
W jakiej formie bierzesz?
No i najważniejsze pytanie. Czy Twoim zdaniem warto jest sobie kupić ten środek?
Bo zastanawiam się czy włąśnie kupować czy nie Poleca mi go moja trenerka na siłowni ale patrzę sobie w necie i tani nie jest. Ciekawi mnie również czy mogłabym go dorwać w jednej z brodnickich aptek. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamilaaa

|
Wysłany: Wto, 13 Cze 2017 08:47:01 Temat postu: |
|
|
Biore Pytaj. |
No i najważniejsze pytanie. Czy Twoim zdaniem warto jest sobie kupić ten środek?
Bo zastanawiam się czy włąśnie kupować czy nie Poleca mi go moja trenerka na siłowni ale patrzę sobie w necie i tani nie jest. Ciekawi mnie również czy mogłabym go dorwać w jednej z brodnickich aptek. |
\
Wystarcza mi na jakieś 3 miesiące tak więc moim zdaniem dość sporo.
Dodaję albo do wody z rana albo do owsianki ( najbardziej smakuje mi w owsiance).
Warto jest sobie kupić. Mi doradziła mi środek rodzinan ponieważ miałam problemy z zaparciami. Leki pomagały jedynie na krótki czas. Błonnik w pożywieniu niekoniecznie. Fibra Vitale sprawiło, że pozbyłam się tego problemu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
boniek

|
Wysłany: Sro, 14 Cze 2017 08:03:36 Temat postu: |
|
|
Biore Pytaj. |
Kamilaa odpowiedziała tutaj na większośc pytań i sam się pod wszystkim podpisuję.
Równiez polecam zioła.Ogólnie stosowałem wiele błonników i jednak działanie błonnika w ziołach jest nieporównywalnie lepsze do błonnika w tabletkach ( który w moim przypadku praktycznie wcale nie działał) |
|
Powrót do góry |
|
 |
KasiaKornik
|
Wysłany: Sob, 27 Sty 2018 20:22:00 Temat postu: |
|
|
laura napisał: |
To ja nie uznaję tych wszystkich suplementów na odchudzanie. Myślę, że to zwykła ściema. |
Ja także uważam, że suplementy diety z allegro i jakiś pseudo blogów to ściema... Jeśli używać suplementacji to tylko pod nadzorem dietetyka. Naturhouse bazuje na suplementach ale są one sprawdzone i dopasowane do potrzeby. Sama zgłosiłam się kiedyś do punktu https://naturhouse-polska.pl/adresy-centrow-nh/kujawsko-pomorskie/brodnica/centrum-dietetyczne-naturhouse-brodnica/ i okazało się, że mam nadmiar wody w organizmie. Do diety dostałam suplement pomagający wyzbycie się tej wody. Zadziałało  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Angela76

|
Wysłany: Sro, 07 Lut 2018 10:22:32 Temat postu: |
|
|
Zgadzam się z dziewczynami powyżej jeśli chodzi o FibraVitale! Piję różne zioła odkąd pamiętam, bo według mnie to wpływa lepiej na organizm niż jakieś tabletki, których zresztą staram się i tak nigdy nie brać. To fakt, tanie nie jest, ale kupiłam w zestawie, więc były tańsze. Zawsze miałam problemy z zaparciami odkąd pamiętam i te zioła bardzo mi pomogły dzięki błonnikowi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Siedek7
|
Wysłany: Pon, 12 Lut 2018 10:36:20 Temat postu: Dieta |
|
|
A ja po prostu przestrzegam pewnych zasad żywieniowych i staram się regularnie trenować. Nie podjadam już wieczorami, a ostatni posiłek jem tak koło 20, czyli 2-3 godziny przed snem. Wiecie, nie ma co katować się jakimiś dietami cud. Ja wychodzę z założenia, że jeśli będziemy dbać o osobistą higienę, to efekt w postaci zbędnych kilogramów przyjdzie sam. A mam jeszcze pytanie - czy kojarzycie taką aptekę internetową - https://www.nowafarmacja.pl/popularne-marki/kosmetyczne/bioderma. WIem, że istnieje od 2011 roku i oferuje pacjentom konsultacje.[/url] |
|
Powrót do góry |
|
 |
juko7
|
Wysłany: Pon, 26 Lut 2018 13:05:41 Temat postu: |
|
|
ja uważam, ze więcej pożytku i lepsze efekty przyniesie racjonalne odżywianie, do tego dobrana w zależności od upodobań aktywność fizyczna; u mnie to się sprawdza; dodatkowo z uwagi, że 40tka już za mną, to stosuję też tonik biovital tak profilaktycznie na serce i dobrą kondycję. |
|
Powrót do góry |
|
 |
astera
|
Wysłany: Pon, 10 Wrz 2018 10:10:13 Temat postu: |
|
|
A ja wcale nie jestem tak negatywnie nastawiona do suplementów na odchudzanie.Jasne, że nie ma co liczyć na to,ze same suplementy nas odchudzą ale jest wiele suplementów i substancji, których działanie na odchudzanie jest potwierdzone naukowo
zielona herbata
czystek
ewentualnie kwas kaprylowy ( który ma bardzo dobre dzialanie oczyszczająće organizm...). https://evita.sklep.pl/pl/kwas-kaprylowy-600mg-60kaps.html
Suplementacje zaleca się osobom;
które cierpią na nawracające infekcje grzybiczo-bakteryjne pochwy,
u których stwierdzono zespół jelita drażliwego bądź mają inne zaburzenia jelitowo-żołądkowe,
zakażonym gronkowcem złocistym lub E. Coli,
pragnącym zredukować masę ciała.
Ostatnio zmieniony przez astera dnia Pon, 17 Wrz 2018 08:09:31, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
|