STRONA
GŁÓWNA
KATALOG
FIRM
GALERIA OGŁOSZENIA
PrzyklejonyWpisy na forum są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Brodnica.net nie ponosi odpowiedzialności za ich treść. Jeśli znajdziesz wpis naruszający czyjeś prawa, napisz do nas.
Strona główna - FAQ - Szukaj - Użytkownicy - Grupy - Rejestracja - Profil - Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości - Zaloguj
Dodatkowe menu: 50 ostatnich postów | 10 losowych tematów | GŁOSOWANIE | WYNIKI
Eurosport2

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Brodnica.net Strona Główna -> Nasze media i dostawcy internetu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
romek




Dołączył: 18 Maj 2010
Posty: 20

PostWysłany: Czw, 23 Maj 2013 14:26:51    Temat postu: Eurosport2 Odpowiedz z cytatem

Gdzie jest eurosport 2? Był i nie ma;/ Czy już na stałę został wyłączony? Mam pakiet DOM.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
paya




Dołączył: 23 Mar 2009
Posty: 86
Skąd: Brodnica

PostWysłany: Czw, 23 Maj 2013 14:46:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

O ile się orientuję to drugi Eurosport nie był zaliczany do tego pakietu.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
janossheldon




Dołączył: 01 Lip 2013
Posty: 3

PostWysłany: Wto, 02 Lip 2013 11:06:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a jesteś pewnien że nie miałeś go w jakieś promocji a teraz go nie ma - jak nie to sprawdź ofertę www swojej telewizji.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
annapapierska




Dołączył: 29 Lis 2013
Posty: 4

PostWysłany: Sob, 30 Lis 2013 18:40:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

sprawdz ofertę telewizji cyfowych.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
pawel.mat33




Dołączył: 20 Maj 2014
Posty: 12

PostWysłany: Wto, 20 Maj 2014 16:59:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Od dawna nie mam eurosport 2, nie wiem dlaczego.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
milioner111




Dołączył: 26 Cze 2014
Posty: 5

PostWysłany: Czw, 26 Cze 2014 14:59:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja mam eurosport 2 i mi działa
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Brodnica.net Strona Główna -> Nasze media i dostawcy internetu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach



[ Strona wygenerowana w: 0.016165 sekund ] :: [ 15 zapytań SQL ]

Powered by phpBB

Brodnica - zobacz miasto z najlepszej strony

Translation: Michał Paluchowski