Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
parek64
|
Wysłany: Czw, 28 Mar 2013 21:24:59 Temat postu: |
|
|
fg99 napisał: |
a co perek z odbiornikiem TV? |
proszę czytać uważnie... dvb-t
a informacje o nC+ są już praktycznie na każdym portalu, oczywiście oprócz tych co są powiązane z iTi.
Gdyby sprawa dotyczyła kogoś innego to już dawno w TVN24 na żółtym pasku byłaby stosowna informacja, a Fakty TVN w zapowiedziach informowałyby o tej akcji... |
|
Powrót do góry |
|
 |
święty powszedni
|
Wysłany: Czw, 28 Mar 2013 21:47:48 Temat postu: |
|
|
zatem może zluzują trochę, a jak nie, to dekoder w karton i odwrót ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
kalwii
|
Wysłany: Pią, 29 Mar 2013 09:10:41 Temat postu: |
|
|
a ja mam teraz N i jeszcze pisma nie dostałem, wszyscy już otrzymali ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mistrz_Piotr
|
Wysłany: Pią, 29 Mar 2013 09:25:00 Temat postu: |
|
|
ja mam Cyfrę i też jeszcze pisma nie mam |
|
Powrót do góry |
|
 |
krotom

|
|
Powrót do góry |
|
 |
parek64
|
|
Powrót do góry |
|
 |
emucha
|
Wysłany: Pią, 29 Mar 2013 10:53:29 Temat postu: |
|
|
fakt, aż byłem wczoraj zdziwiony, jak w kauflandzie w cp kolejka się zrobiła... |
|
Powrót do góry |
|
 |
saiint
|
Wysłany: Pią, 29 Mar 2013 11:24:05 Temat postu: |
|
|
Ja jestem zadowolony...do tej pory płaciłem za cyfrę 137 zł, normalne że chciałem płacić mniej! Po negocjacjach otrzymałem pakiet za 119 w cenie 99 i MR ten za 20 złotych za 10. Więc jestem do przodu. Jedyną rzeczą która mi się nie podoba to rozdzielenie kanałów c+. Żal maja ci co płacą 50 zzłotych i chcieli by mieć full wypas, w c+ sama opcjac+ kosztowała 30 więc nie kumam waszych żalów. Nie pasuje oferta to rozwiazywac umowy i do polsatu na 200% będziecie zadowoleni...hahah |
|
Powrót do góry |
|
 |
parek64
|
Wysłany: Pią, 29 Mar 2013 11:48:07 Temat postu: |
|
|
saiint napisał: |
Ja jestem zadowolony...do tej pory płaciłem za cyfrę 137 zł, normalne że chciałem płacić mniej! Po negocjacjach otrzymałem pakiet za 119 w cenie 99 i MR ten za 20 złotych za 10. Więc jestem do przodu. Jedyną rzeczą która mi się nie podoba to rozdzielenie kanałów c+. Żal maja ci co płacą 50 zzłotych i chcieli by mieć full wypas, w c+ sama opcjac+ kosztowała 30 więc nie kumam waszych żalów. Nie pasuje oferta to rozwiazywac umowy i do polsatu na 200% będziecie zadowoleni...hahah |
Cudownie
To jest Twoja indywidualna sprawa. A że stać Cię na takie wysokie opłaty to się ciesz, Tylko ostrożnie, bo może przyjść nagle taki dzień, że będziesz zastanawiał się czy kupić 2 a może 6 bułek, bo zaczyna brakować...
Także naśmiewanie się z tych co biorą polsat, bo jest dużo tańszy jest niestosowne, a i wręcz obrzydliwe.
Pomimo tego Wesołych Świąt Ci życzę i abyś w niedalekiej przyszłości nie miał problemu z wyborem czy mnie stać na wysoki abonament, czy jednak trzeba odpuścić bo garnek pusty... |
|
Powrót do góry |
|
 |
emucha
|
Wysłany: Pią, 29 Mar 2013 12:19:17 Temat postu: |
|
|
bardzo ciekawa wypowiedź; czy wiesz, że nc+ nie gwarantuje utrzymania/dostepu do dużej części kanałów w ofercie? może je w każdym momencie zmienić. http://satkurier.pl/news/83998/po-usunieciu-tych-kanalow-z-nc-nie-zerwiesz-umowy.html
ale widocznie nie stanowi to problemu dla Ciebie, więc niech Ci tak będzie. Spokojnych świąt życzę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
saiint
|
Wysłany: Pią, 29 Mar 2013 12:22:39 Temat postu: |
|
|
emucha napisał: |
bardzo ciekawa wypowiedź; czy wiesz, że nc+ nie gwarantuje utrzymania/dostepu do dużej części kanałów w ofercie? może je w każdym momencie zmienić. http://satkurier.pl/news/83998/po-usunieciu-tych-kanalow-z-nc-nie-zerwiesz-umowy.html
ale widocznie nie stanowi to problemu dla Ciebie, więc niech Ci tak będzie. Spokojnych świąt życzę. |
...a kto gwarantuje???? polsat nie , tvk eltronik też nie
poza tym dotyczy to pakietów które mnie nie interesowały |
|
Powrót do góry |
|
 |
saiint
|
Wysłany: Pią, 29 Mar 2013 12:27:33 Temat postu: |
|
|
[quote="parek64"]
Cudownie
To jest Twoja indywidualna sprawa. A że stać Cię na takie wysokie opłaty to się ciesz, Tylko ostrożnie, bo może przyjść nagle taki dzień, że będziesz zastanawiał się czy kupić 2 a może 6 bułek, bo zaczyna brakować...
Także naśmiewanie się z tych co biorą polsat, bo jest dużo tańszy jest niestosowne, a i wręcz obrzydliwe.
Pomimo tego Wesołych Świąt Ci życzę i abyś w niedalekiej przyszłości nie miał problemu z wyborem czy mnie stać na wysoki abonament, czy jednak trzeba odpuścić bo garnek pusty...[/quote
śmieje się z polsatu nie dla tego że jest tani, tylko dlatego że nie oferuje nic ciekawego a poza tym strasznie oszukują począwszy od punktów sprzedaży do infolinii miałem tam umowę i bardzo szybko ją zerwałem |
|
Powrót do góry |
|
 |
saiint
|
Wysłany: Pią, 29 Mar 2013 12:29:34 Temat postu: |
|
|
jak ktoś chce płacić 40-50 złotych za tv to najlepszą opcją jest eltonik, nie oczekujmy że za takie pieniądze dostaniemy cyfrową tv premium z wszystkimi jej bogactwami bo to jest naiwne.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
święty powszedni
|
Wysłany: Pią, 29 Mar 2013 12:34:09 Temat postu: |
|
|
chcę być naiwny,
tyle lat bycia z telewizją "n" i dostać prztyczka w nos???? |
|
Powrót do góry |
|
 |
saiint
|
Wysłany: Pią, 29 Mar 2013 12:36:54 Temat postu: |
|
|
święty powszedni napisał: |
chcę być naiwny,
tyle lat bycia z telewizją "n" i dostać prztyczka w nos???? |
powodzenia...
popatrz co dają stałym klientom banki, firmy komórkowe itp. wszedzie jest to samo...chcesz coś ugrać napisz wypowiedzenie... |
|
Powrót do góry |
|
 |
|