STRONA
GŁÓWNA
KATALOG
FIRM
GALERIA OGŁOSZENIA
PrzyklejonyWpisy na forum są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Brodnica.net nie ponosi odpowiedzialności za ich treść. Jeśli znajdziesz wpis naruszający czyjeś prawa, napisz do nas.
Strona główna - FAQ - Szukaj - Użytkownicy - Grupy - Rejestracja - Profil - Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości - Zaloguj
Dodatkowe menu: 50 ostatnich postów | 10 losowych tematów | GŁOSOWANIE | WYNIKI
AWARIA PLUSA?
Idź do strony 1, 2  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Brodnica.net Strona Główna -> Nasze media i dostawcy internetu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
APOSTOŁ




Dołączył: 08 Mar 2005
Posty: 86
Skąd: Brodnica

PostWysłany: Wto, 25 Wrz 2012 16:51:09    Temat postu: AWARIA PLUSA? Odpowiedz z cytatem

Witam szanownych forumowiczów czy dziś także macie problemy z zasięgiem w PLUS GSM ? Od ponad godziny nie logują się moje telefony do sieci
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
dwademony




Dołączył: 11 Lis 2008
Posty: 12
Skąd: brodnica

PostWysłany: Wto, 25 Wrz 2012 17:11:26    Temat postu: awaria Odpowiedz z cytatem

Witam na to wygląda dział tylko EDGE ,na obrzezasz miasta a iplus nawet się nie logoje.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
szook




Dołączył: 31 Sty 2011
Posty: 129

PostWysłany: Wto, 25 Wrz 2012 17:27:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja już zaczynam tel rzucać... Czyli awaria!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
pinecha




Dołączył: 17 Sty 2010
Posty: 38

PostWysłany: Wto, 25 Wrz 2012 18:04:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zdaje sie ze juz wszystko do normy wrocilo.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
CapsLock




Dołączył: 09 Maj 2009
Posty: 843
Skąd: Polska

PostWysłany: Wto, 25 Wrz 2012 20:02:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A w nowy rok jest tak że nikt do nikogo się nie do dzwonić to jest tradycja wieloletnie gdzie operatorzy mają klientów d*** co jest ta kw każdej sieci zaczyna się o 23:30 i trwa do 1
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
mikus401




Dołączył: 23 Maj 2010
Posty: 1144
Skąd: Brodnica

PostWysłany: Wto, 25 Wrz 2012 20:29:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kochani awarie zdarzają się wszędzie,najważniejsze by nie za często,,,a co do nowego roku to na całym świecie tak się dzieje bo sieć jest przeładowana cieszyć się ze tylko trwa to około 2 godzin,,,,bardziej martwiłbym się brakiem zasięgu na pustkowiach ,gdzie czasem trzeba zadzwonić po pomoc ////
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
advocate




Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 313

PostWysłany: Wto, 25 Wrz 2012 20:38:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

CapsLock napisał:
A w nowy rok jest tak że nikt do nikogo się nie do dzwonić to jest tradycja wieloletnie gdzie operatorzy mają klientów d*** co jest ta kw każdej sieci zaczyna się o 23:30 i trwa do 1


A to na czas sylwestra mają dostawić kilka nadajników?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
CapsLock




Dołączył: 09 Maj 2009
Posty: 843
Skąd: Polska

PostWysłany: Sro, 26 Wrz 2012 00:32:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

advocate Płace żądam i wymagam dziwnym trafem tylko w sylwestra tak się dzieje w inne święte nie ma problemu z dodzwonieniem się a chodzi mi oto że nawet na nr alarmowy się nie do dzwonisz bo siec jest tak zapchana że można z trudnością nawet smsa wysłać
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Jack 254




Dołączył: 10 Kwi 2009
Posty: 3566

PostWysłany: Sro, 26 Wrz 2012 09:35:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

CapsLock napisał:
advocate Płace żądam i wymagam dziwnym trafem tylko w sylwestra tak się dzieje w inne święte nie ma problemu z dodzwonieniem się a chodzi mi oto że nawet na nr alarmowy się nie do dzwonisz bo siec jest tak zapchana że można z trudnością nawet smsa wysłać

to zainwestuj w stado gołębi ptaków nie dotyczą problemy tego typu, a wiadomości dostarczą Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
mikus401




Dołączył: 23 Maj 2010
Posty: 1144
Skąd: Brodnica

PostWysłany: Sro, 26 Wrz 2012 11:11:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

CapsLock napisał:
advocate Płace żądam i wymagam dziwnym trafem tylko w sylwestra tak się dzieje w inne święte nie ma problemu z dodzwonieniem się a chodzi mi oto że nawet na nr alarmowy się nie do dzwonisz bo siec jest tak zapchana że można z trudnością nawet smsa wysłać


to nie wiesz ze w inne święta nie dzwonią o północy....czy tak trudno się domyśleć....jak ci się nie podoba zmień siec a zobaczysz ze nic nie będzie lepiej...posłuchaj... Jack 254...zainwestuj gołębie nie spóźnia się choć tez czasem sokół czy orzeł może zaatakować i nie doleci ha ha
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
siostra sisters




Dołączył: 25 Lis 2010
Posty: 356

PostWysłany: Sro, 26 Wrz 2012 16:48:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mikus401 napisał:
CapsLock napisał:
advocate Płace żądam i wymagam dziwnym trafem tylko w sylwestra tak się dzieje w inne święte nie ma problemu z dodzwonieniem się a chodzi mi oto że nawet na nr alarmowy się nie do dzwonisz bo siec jest tak zapchana że można z trudnością nawet smsa wysłać


to nie wiesz ze w inne święta nie dzwonią o północy....czy tak trudno się domyśleć....jak ci się nie podoba zmień siec a zobaczysz ze nic nie będzie lepiej...posłuchaj... Jack 254...zainwestuj gołębie nie spóźnia się choć tez czasem sokół czy orzeł może zaatakować i nie doleci ha ha


nocny gołąb ??? Laughing może lepsza będzie sowa - wzrok ma sokoli Smile i nie pomyli drogi niosąc wieści Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
APOSTOŁ




Dołączył: 08 Mar 2005
Posty: 86
Skąd: Brodnica

PostWysłany: Wto, 26 Mar 2013 16:04:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Działa Wam PLUS GSM? Od kilkunastu minut nie mogę wykonać połączeń w plusie z 3 różnych numerów
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Dusiaak




Dołączył: 21 Sty 2013
Posty: 18

PostWysłany: Wto, 26 Mar 2013 16:26:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja też nie mogłam wykonywać żadnych połączeń, błąd w połączeniu mi pokazywało..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
APOSTOŁ




Dołączył: 08 Mar 2005
Posty: 86
Skąd: Brodnica

PostWysłany: Wto, 26 Mar 2013 16:27:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dokładnie ale już zatrybiło
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
CapsLock




Dołączył: 09 Maj 2009
Posty: 843
Skąd: Polska

PostWysłany: Wto, 26 Mar 2013 20:09:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Play tez nie działa znowu gdy próbuje wykonać połączenie na dowolną siec pisze siec zajęta
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Brodnica.net Strona Główna -> Nasze media i dostawcy internetu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach



[ Strona wygenerowana w: 0.017865 sekund ] :: [ 16 zapytań SQL ]

Powered by phpBB

Brodnica - zobacz miasto z najlepszej strony

Translation: Michał Paluchowski