Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Elaka
|
Wysłany: Sro, 22 Maj 2013 10:31:39 Temat postu: |
|
|
Jeśli to pilne to na nfz nie ma co liczyć. Ja bynajmniej miałam problem żeby się dostać |
|
Powrót do góry |
|
 |
Iola77
|
Wysłany: Sro, 21 Maj 2014 08:13:59 Temat postu: |
|
|
Jeśli chodzi o psychoterapię, to nie ma co liczyć na NFZ. Kolejki są pewnie jak po chleb za komuny, a osoba potrzebująca pomocy, nie może czekać z kolejnymi wizytami jak będzie miejsce, tylko musi spotykać się z lekarzem systematycznie. Prywatnie zawsze znajdzie się dla chorego czas. Tylko trzeba przygotowac się na spory wydatek. |
|
Powrót do góry |
|
 |
PsychologBMW
|
Wysłany: Pon, 01 Wrz 2014 13:52:09 Temat postu: psycholog |
|
|
Jeśli nigdzie nie ma informacji o psychologu, zawsze można w poradni dopytać, czy dany specjalista jest w trakcie szkolenia terapeutycznego lub czy ma certyfikat, w jakim nurcie (w jaki sposób) pracuje, w czym się specjalizuje, od jak dawna zajmuje się terapią oraz czy poddaje swoją prace superwizji - to są najważniejsze informacje, które pacjenci maja prawo wiedzieć. Poza tym, terapeuci (jak wszyscy inni ludzie) są różni, nie każdy będzie odpowiadał każdemu pacjentowi - o tym też warto pamiętać.
Barbara Michno-Wiecheć, psycholog psychoterapeuta |
|
Powrót do góry |
|
 |
mlody91
|
Wysłany: Pon, 26 Mar 2018 10:00:09 Temat postu: Psycholog / psychoterapeuta w Brodnicy |
|
|
Czy ktoś z was był ostatnio (2017/18 ) u psychologa lub psychoterapeuty w Brodnicy?
Możecie kogoś polecić? |
|
Powrót do góry |
|
 |
arboreto

|
|
Powrót do góry |
|
 |
mlody91
|
Wysłany: Wto, 26 Lut 2019 10:59:58 Temat postu: Psychoterapia w Brodnicy |
|
|
Po małych poszukiwaniach wygląda to następująco:
- Dużo łatwiej w Brodnicy o psychologa niż o psychoterapeutę.
- Jest kilku psychologów prywatnie, plus na NFZ w szpitalu (nie czeka się długo)
- Jeśli chodzi o psychoterapię to już tylko prywatnie i znalazłem jedynie Katarzynę Kozłowską (bardzo polecam).
- Ceny wszędzie podobne (80-150, najczęściej 100) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Borka
|
Wysłany: Sro, 15 Maj 2019 14:14:48 Temat postu: |
|
|
Ja korzystałam do tej pory tylko z pomocy psychologa online. |
|