STRONA
GŁÓWNA
KATALOG
FIRM
GALERIA OGŁOSZENIA
PrzyklejonyWpisy na forum są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Brodnica.net nie ponosi odpowiedzialności za ich treść. Jeśli znajdziesz wpis naruszający czyjeś prawa, napisz do nas.
Strona główna - FAQ - Szukaj - Użytkownicy - Grupy - Rejestracja - Profil - Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości - Zaloguj
Dodatkowe menu: 50 ostatnich postów | 10 losowych tematów | GŁOSOWANIE | WYNIKI
BEZPŁATNA TELEWIZJA NAZIEMNA
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Brodnica.net Strona Główna -> Nasze media i dostawcy internetu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
fomicz




Dołączył: 16 Mar 2006
Posty: 1020
Skąd: Brodnica

PostWysłany: Sro, 07 Mar 2012 14:59:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Filozof napisał:

3.czy warto? Oczywiście, dopóki nasze ukochane słońce Peru nie wymyśli opłat - jak na razie free! Obraz jest, jak z satelity Smile i nie wymaga tak precyzyjnego ustawienia jak czasza satelitarna.

Masz abonament i te stacje, które nadają free muszą to robić za free, chyba, że dostaną inna koncesję.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
man




Dołączył: 12 Sty 2012
Posty: 571

PostWysłany: Sro, 07 Mar 2012 17:08:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

na kisielice nie moge ustawić bo mam okno tzn balkon na wschód i południe.A czy na Sierpc da rade? pasuje mi na Sierpc tylko nie wiem jak z sygnałem stamtąd
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
cyborg




Dołączył: 31 Maj 2010
Posty: 487

PostWysłany: Czw, 08 Mar 2012 08:01:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kurde czlowieku sprobuj to sie dowiesz, dostales juz tyle rad ze wiecej naprawde nie trzeba-reszte trzeba sprawdzic jak jest na twoim balkonie z sygnalem-nikt ci tego na forum nie wywrozy..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
jacek




Dołączył: 31 Mar 2005
Posty: 476
Skąd: Brodnica

PostWysłany: Czw, 08 Mar 2012 10:01:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

cyborg- wierzę w Ciebie wskocz na balkon no dasz radę i sprawdz ten sygnał.....
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
man




Dołączył: 12 Sty 2012
Posty: 571

PostWysłany: Czw, 08 Mar 2012 11:47:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

cyborg napisał:
Kurde czlowieku sprobuj to sie dowiesz, dostales juz tyle rad ze wiecej naprawde nie trzeba-reszte trzeba sprawdzic jak jest na twoim balkonie z sygnalem-nikt ci tego na forum nie wywrozy..


ojej chciałem tylko się dowiedzieć czy złapie sygnał bo nie będe specjalnie kupował anteny by sie o tym przekonać i wydawać niepotrzebnie kasy.Jeśli się okaże że nie łapie sygnału to antena na wyrzucenie więc poco.Myślałem że na tym forum dowiem się może ktoś łapie sygnał z Sierpca ale widze że nie.Ok dzieki za odpowiedzi temat uważam za zakończony z mojej strony
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
cruiser




Dołączył: 06 Kwi 2010
Posty: 445
Skąd: Karben

PostWysłany: Czw, 08 Mar 2012 12:04:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

man napisał:
[...]Myślałem że na tym forum dowiem się może ktoś łapie sygnał z Sierpca ale widze że nie.[...]
[url=forum.brodnica.net/viewtopic.php?p=91863#91863]Czy Ty w ogóle czytasz co my do Ciebie piszemy[/url] Question
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
nero-15




Dołączył: 20 Maj 2009
Posty: 139

PostWysłany: Czw, 08 Mar 2012 13:01:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mój znajomy ma na zwykłej siatkowej antenie i ma te 15 czy 16 kanałów.
Natomiast jeśli chodzi o mnie to wole płacić i mieć kablówkę lub satelitę. Po prostu nie ma tam kanałów jakie mnie interesują.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
paya




Dołączył: 23 Mar 2009
Posty: 86
Skąd: Brodnica

PostWysłany: Czw, 08 Mar 2012 14:19:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nero-15 napisał:
Natomiast jeśli chodzi o mnie to wole płacić i mieć kablówkę lub satelitę. Po prostu nie ma tam kanałów jakie mnie interesują.


Dokładnie zgadzam się w 100%. DVB-T to taki darmowy pakiet socjalny bez atrakcyjnych stacji.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
man




Dołączył: 12 Sty 2012
Posty: 571

PostWysłany: Pon, 12 Mar 2012 08:35:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

w weekend walczyłem z anteną na balkonie i nic nie znalazłem ani cyfrówki ani analogu ale wydaje mi się że mam uszkodzoną antene bo już ma swoje lata cała zardzewiała.Sprawdzałem też antene taką wewnętrzną z zasilaczem na parapet i też lipa. Kupiłbym nową ale nie wiem jaką wogóle dopasować by było oki a nie będe przecież kupował kilku anten by sprawdzić która jest dobra. Szkoda bo poco płacić kablówkom skoro mało oglądam telewizje a ten pakiet co jest w naziemnej w zupełności by mi wystarczył
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Filozof




Dołączył: 03 Lis 2005
Posty: 408
Skąd: Brodnica

PostWysłany: Pon, 12 Mar 2012 13:53:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dogadaj się przyjacielu ze sklepem, to zgodzą się pewnie na ewentualny zwrot gdyby nie działało! Na Sierpc jest dobry sygnał. Sprawdź model tv - czy obsługuje w ogóle cyfrowy sygnał!
I błagam nie pisz "poco" razem!!!!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
cruiser




Dołączył: 06 Kwi 2010
Posty: 445
Skąd: Karben

PostWysłany: Pon, 12 Mar 2012 14:05:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Filozof napisał:
[...]Sprawdź model tv - czy obsługuje w ogóle cyfrowy sygnał![...]
nie musi go obsługiwać, po to są właśnie dekodery DVB by zamieniać sygnał cyfrowy na stary-analogowy, "zrozumiały" dla starszych telewizorów Cool

Man, masz zewnętrzny dekoder DVB czy telewizor z MPEG-4 ? Bo jakoś nie mogę się tej informacji w Twoich postach doszukać Exclamation
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
man




Dołączył: 12 Sty 2012
Posty: 571

PostWysłany: Pon, 12 Mar 2012 14:15:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mam nowy telewizor przystosowany do telewizji naziemnej
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
man




Dołączył: 12 Sty 2012
Posty: 571

PostWysłany: Pon, 07 Maj 2012 10:53:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no i doszły kolejne 4 programy w sumie łapie już 20. Tylko dziwne bo te 4 programy tylko z nadajnika z kisielic a na Sierpcu ich nie ma( tzn łapie program i zapisuje ale nie ma obrazu) Nie wiem od czego to zależy i musze antenką pokręcić by było ok. Z Sierpca sygnał doskonały ale za to nie ma tych 4 programów.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Serwis Elektro




Dołączył: 13 Cze 2011
Posty: 95
Skąd: Brodnica

PostWysłany: Pon, 07 Maj 2012 17:22:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

my dzis na partęczynach montowaliśmy to na silnej antenie ze wzmacniaczem ATX 55, 22 kanały dało rade odbierać bez żadnych problemów , sa już muzyczne dla fanów Eska TV oraz POLO TV:D
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
kristof




Dołączył: 15 Cze 2010
Posty: 70

PostWysłany: Pon, 07 Maj 2012 22:06:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A na euro i olimpiadę obiecują włączyć TVP1 HD i TVP2 HD Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Brodnica.net Strona Główna -> Nasze media i dostawcy internetu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 2 z 4

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach



[ Strona wygenerowana w: 0.026953 sekund ] :: [ 15 zapytań SQL ]

Powered by phpBB

Brodnica - zobacz miasto z najlepszej strony

Translation: Michał Paluchowski