STRONA
GŁÓWNA
KATALOG
FIRM
GALERIA OGŁOSZENIA
PrzyklejonyWpisy na forum są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Brodnica.net nie ponosi odpowiedzialności za ich treść. Jeśli znajdziesz wpis naruszający czyjeś prawa, napisz do nas.
Strona główna - FAQ - Szukaj - Użytkownicy - Grupy - Rejestracja - Profil - Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości - Zaloguj
Dodatkowe menu: 50 ostatnich postów | 10 losowych tematów | GŁOSOWANIE | WYNIKI
zmiana kanałów eltronik
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Brodnica.net Strona Główna -> Nasze media i dostawcy internetu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
andreas_k




Dołączył: 26 Wrz 2010
Posty: 17

PostWysłany: Sro, 07 Gru 2011 19:46:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja juz np jestem jedną nogą w "n", teraz czekam na ofertę przedłużeniową i prawdopodobnie nawet dopłata 15zeta za posiadanie samego internetu z eltronika mnie nie powstrzyma od odejścia, a w "n" wezmę multiroom...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
DeVito




Dołączył: 15 Wrz 2007
Posty: 487
Skąd: Brodnica

PostWysłany: Czw, 08 Gru 2011 12:10:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pannaenigmatyczna napisał:
DeVito napisał:
pannaenigmatyczna napisał:
samowolka, dokładają sobie, odbierają....


Zabiorą źle, dadzą też źle. Rolling Eyes



umową jest umową. człowiek się godzi na coś, płaci za to to dlaczego to zmieniają? pewnie, że źle!


Dlatego przy zmianach programowych Eltronik wysyła listownie (z rachunkiem) informację o możliwości odstąpienia od umowy na podstawie odpowiedniej ustawy. Droga wolna. Poza tym straszna krzywda Ci się dzieje z powodu, że Eltronik dołoży Ci kilka kanałów więcej. Zawsze możesz ich sobie w telewizorze (dekoderze) nie ustawiać jeśli są dla Ciebie takie kłopotliwe. Poza tym czy Eltronik ma robić referendum, żeby móc WZBOGACIĆ swoją ofertę?? Shocked


Ostatnio zmieniony przez DeVito dnia Czw, 08 Gru 2011 12:12:53, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
DeVito




Dołączył: 15 Wrz 2007
Posty: 487
Skąd: Brodnica

PostWysłany: Czw, 08 Gru 2011 12:12:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

adiok napisał:
Fakt, że usuniecie DCh było przegięciem. Sporo dziatwy go oglądało.
No ale należy puki co docenić, ze w podstawowym są programy HD.
Myślę, że z czasem podstawowa oferta będzie rozwijana. Wymusi to własnie konkurencja Polsatu i N-ki


Mam nadzieję, że konkurencja da się Eltronikowi we znaki i to z korzyścią dla klientów. Smile Ja chcę jeszcze jakiś kanał HD na którym będą mecze przyszłorocznego EURO 2012! Razz TVP1 HD?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
pantera7703




Dołączył: 27 Wrz 2011
Posty: 20
Skąd: Brodnica

PostWysłany: Pią, 09 Gru 2011 10:08:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na Mikołajki dołożyli 3 kanały to może teraz 3 na Boże Narodzenie...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
kryzju




Dołączył: 26 Sty 2007
Posty: 651
Skąd: Brodnica / Gdańsk

PostWysłany: Pią, 09 Gru 2011 10:29:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pantera7703 napisał:
Na Mikołajki dołożyli 3 kanały to może teraz 3 na Boże Narodzenie...

To może jeszcze 3 na Nowy Rok? I kolejne 3 na Trzech Króli? No oczywiście abonament bez zmian, a najlepiej w dół !
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
DeVito




Dołączył: 15 Wrz 2007
Posty: 487
Skąd: Brodnica

PostWysłany: Pią, 09 Gru 2011 22:21:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Popieram! Laughing
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
wojpa




Dołączył: 17 Gru 2011
Posty: 1
Skąd: NML

PostWysłany: Sob, 17 Gru 2011 20:56:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziś u mnie zniknęły z cyfrówki kanały nfilmhd1, nfilmhd1, mgmhd, nsporthd. Zauważyłem też brak MTV, kilku stacji obcojęzycznych, AnimalPlanetHD. Żadnych informacji nigdzie nie znalazłem. Rozumiem, że nfilmy zniknęły ze względu że n.tv zamieniała je na npremium, ale powinny czymś zastąpić te kanały. Nie wspomnę że pakiet DOM ma 3 kanały HD, DOM LUX żadnego nowego kanału HD nie dodaje.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
pantera7703




Dołączył: 27 Wrz 2011
Posty: 20
Skąd: Brodnica

PostWysłany: Sob, 17 Gru 2011 21:16:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wczoraj chyba byla jakas awaria bo wcale do poludnia w centrum nie bylo sygnalu
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
adiok




Dołączył: 22 Cze 2009
Posty: 172

PostWysłany: Sob, 17 Gru 2011 22:02:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

cuda się zdarzają - podobno stracili zasilanie i szlak trafił wszystkie stacje przekaźników neta i DTV. Generalnie w ogóle borykają się z trudnościami, troszkę wiatru i DTV się zacina! Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
mlodamama




Dołączył: 03 Lis 2011
Posty: 226
Skąd: brodnica/poznań

PostWysłany: Nie, 18 Gru 2011 19:34:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

DeVito napisał:
pannaenigmatyczna napisał:
DeVito napisał:
pannaenigmatyczna napisał:
samowolka, dokładają sobie, odbierają....


Zabiorą źle, dadzą też źle. Rolling Eyes



umową jest umową. człowiek się godzi na coś, płaci za to to dlaczego to zmieniają? pewnie, że źle!


Dlatego przy zmianach programowych Eltronik wysyła listownie (z rachunkiem) informację o możliwości odstąpienia od umowy na podstawie odpowiedniej ustawy. Droga wolna. Poza tym straszna krzywda Ci się dzieje z powodu, że Eltronik dołoży Ci kilka kanałów więcej. Zawsze możesz ich sobie w telewizorze (dekoderze) nie ustawiać jeśli są dla Ciebie takie kłopotliwe. Poza tym czy Eltronik ma robić referendum, żeby móc WZBOGACIĆ swoją ofertę?? Shocked


chyba jesteś mocno spokrewniony z eltronikiem, że tak piszesz. dla mnie stała się krzywda. i apropo zauważyłam, że ty w każdym poście robisz siebie wielkiego guru. co to nie ty, droga wolna, podważasz każde zdanie, tam źle, o prawie wiesz wszystko najlepiej..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
pantera7703




Dołączył: 27 Wrz 2011
Posty: 20
Skąd: Brodnica

PostWysłany: Nie, 18 Gru 2011 20:41:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A w cyfrowej jakości dziś nadal nie działa podejmują się a potem się nie wywiązują a my płacimy...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
DeVito




Dołączył: 15 Wrz 2007
Posty: 487
Skąd: Brodnica

PostWysłany: Pon, 19 Gru 2011 23:28:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mlodamama napisał:
chyba jesteś mocno spokrewniony z eltronikiem, że tak piszesz.(...)


Tak, jestem bratem Eltronika. Laughing
Kolejna "szufladkująca". Rolling Eyes
Poczytaj trochę inne moje posty w sprawie tej firmy (np w sprawie internetu), albo myśl co chcesz. Szkoda na to czasu.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
mlodamama




Dołączył: 03 Lis 2011
Posty: 226
Skąd: brodnica/poznań

PostWysłany: Wto, 20 Gru 2011 00:25:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kolejny użytkownik na forum, który zamiast pomocy się wywyższa i myśli, że świeci wiedzą...Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
DeVito




Dołączył: 15 Wrz 2007
Posty: 487
Skąd: Brodnica

PostWysłany: Wto, 20 Gru 2011 13:39:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kolejny użytkownik, który na podstawie jednego czy dwóch postów szufladkuje innych. Poczytaj moje posty np o dekoderze Eltronika i wtedy napisz, czy nic nie wnoszą i nie są pomocne. Czy w tym wątku ktoś prosił o pomoc czy piszemy o swoich odczuciach w zawiązku ze zmianami oferty Eltronika?? Aż mnie korci, żeby zacytować kilka Twoich postów, które pomocne nie są na pewno, ale dam sobie z tym spokój.

Wracając do mojego posta, który Ci się nie spodobał. Czy wg Ciebie na prawdę ma sens narzekanie, że Eltronik dołożył 2 kanały HD? W czym mam pomóc osobie, która na to narzeka?? Chyba tylko w zrozumieniu, że się czepia, bo inni nadawcy w podstawowym pakiecie dają dużo więcej takich kanałów.

W dodatku napisałem, że życzę Eltronikowi konkurencji, co będzie z pożytkiem dla abonentów i zmusi ich do dodawanie kolejnych kanałów HD. Nareszcie w telewizorach HD będziemy mogli oglądać obraz w tym standardzie. (pakiet podstawowy) I jeżeli życzę Eltronikowi powodzenia, to tylko dlatego, że jest to lokalna firma.

Wujek Eltronika. Very Happy (lepiej brzmi)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
brave_dave




Dołączył: 02 Sty 2012
Posty: 1

PostWysłany: Pon, 02 Sty 2012 09:35:48    Temat postu: Rozwiązanie umowy Odpowiedz z cytatem

Witam.
Mam pytanie czy mogę rozwiązać umowę z eltronikiem z powodu usunięcia programu.
Przy podpisywaniu umowy zależało mi na trzech programach Disney Chanel, Mini-mini i BBC Entertainment no i oczywiście D.Ch. mi zlikwidowali.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Brodnica.net Strona Główna -> Nasze media i dostawcy internetu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 5 z 6

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach



[ Strona wygenerowana w: 0.033592 sekund ] :: [ 15 zapytań SQL ]

Powered by phpBB

Brodnica - zobacz miasto z najlepszej strony

Translation: Michał Paluchowski