Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Agniecha41
|
Wysłany: Wto, 11 Lis 2014 03:32:57 Temat postu: A gdzie tam to komercyjna strona z pseudo wróżbiarstwem ;) |
|
|
Jeśli komuś zależy na profesjonalnym wróżbicie to polecam Wróżbitę Bogumiła www.wrozbitabogumil.pl Korzystałam.. korzystam i polecam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jack 254
|
Wysłany: Wto, 11 Lis 2014 07:41:45 Temat postu: |
|
|
Czysta profeska...?
Potrzebuje znac szesc cyferek ........ Na środe
Da rade ?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agniecha41
|
Wysłany: Sro, 12 Lis 2014 00:10:25 Temat postu: :) |
|
|
Cóż o to jeszcze nie pytałam wróżbity Ale szczerze naprawdę pomógł mi dużo w życiu.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
krecia

|
Wysłany: Sro, 03 Gru 2014 10:43:29 Temat postu: |
|
|
Ja bym chyba nigdy nie poszła do wróżki |
|
Powrót do góry |
|
 |
Paweł987
|
Wysłany: Pią, 23 Sty 2015 16:42:33 Temat postu: |
|
|
Da mi namiary na liczy lotto, to pójdę  |
|
Powrót do góry |
|
 |
qncept

Dołączył: 02 Wrz 2012 Posty: 4891 Skąd: Ze 100% soku z grapefruite'a.
|
Wysłany: Wto, 03 Lut 2015 18:34:38 Temat postu: Re: wrożka |
|
|
marciaa22 napisał: |
Dobre wróżki i jasnowidze są dostępni pod telefonami na stronie www.abrahadabra.pl. Miałam okazję rozmawiać z jednym panem jasnowidzem i sporo mi wyjaśnił. A sprawa dotyczyła zaginięcia mojego męża...Teraz przynajmniej mogę spać spokojnie i wiem, że on nadal żyje.. |
O ja p*****lę, uwierzyłaś, może uciekł do innej.
Na pewno nie chciała Ci powiedzieć.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
TUT Faust/Hamburger Lady

|
Wysłany: Wto, 03 Lut 2015 19:19:41 Temat postu: Re: wrożka |
|
|
qncept napisał: |
Dobre wróżki i jasnowidze są dostępni pod telefonami na stronie www.abrahadabra.pl. Miałam okazję rozmawiać z jednym panem jasnowidzem i sporo mi wyjaśnił. A sprawa dotyczyła zaginięcia mojego męża...Teraz przynajmniej mogę spać spokojnie i wiem, że on nadal żyje.. |
Bo jest tylko jedna wyrocznia-to ta z matrixa!-To jest to!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
fg99
|
Wysłany: Wto, 03 Lut 2015 21:58:20 Temat postu: Re: wrożka |
|
|
Tak nadal żyje. Ale jada już pierogi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
fg99
|
Wysłany: Wto, 03 Lut 2015 22:02:11 Temat postu: Re: wrożka |
|
|
TUT Faust/Hamburger Lady napisał: |
Hamburger, widziałeś Klucznika? |
|
Powrót do góry |
|
 |
qncept

Dołączył: 02 Wrz 2012 Posty: 4891 Skąd: Ze 100% soku z grapefruite'a.
|
Wysłany: Wto, 03 Lut 2015 22:05:50 Temat postu: |
|
|
TUT, sam jest Klucznikiem. sam se drzwi otwiera i zamyka.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
sebmroz
|
Wysłany: Sro, 04 Lut 2015 14:59:55 Temat postu: |
|
|
Może to i dziwne i śmieszne zarazem, ale dużo osób korzysta z usług wróżek. W serwisach pełno tego typu ogłoszeń http://alegratka.pl/szukaj/?fraza=wr%C3%B3%C5%BCka-
Nie dziwi, że większość to kobiety, często wykształcone i inteligentne. W mniejszym , czy większym stopniu każdy z nas wierzy w jakieś "czary". A to czarny kot, a to nie jedzenie mięsa w wigilie ( bo bozia paczy), nie otwieranie parasola w pomieszczeniu a to ktoś przeczyta od niechcenia horoskop. Jakby się tak zastanowić, to wcale mnie nie dziwi, że w kraju gdzie hula bezrobocie, przyszłość nie jest pewna ludzie tak chętnie zawierzają wróżbom a osoby takie jak Maciej wróżbita są celebrytami. |
|
Powrót do góry |
|
 |
TUT Faust/Hamburger Lady

|
Wysłany: Sro, 04 Lut 2015 19:46:30 Temat postu: Re: wrożka |
|
|
fg99 napisał: |
TUT Faust/Hamburger Lady napisał: |
Hamburger, widziałeś Klucznika? |
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
TUT Faust/Hamburger Lady

|
Wysłany: Sro, 04 Lut 2015 19:47:54 Temat postu: |
|
|
TUT, sam jest Klucznikiem. sam se drzwi otwiera i zamyka.  |
i nosi cały pęk kluczy .Pamiętajcie-nie otwierajcie 100 drzwi które prowadzą do pokoju 1408  |
|
Powrót do góry |
|
 |
TUT Faust/Hamburger Lady

|
Wysłany: Sro, 04 Lut 2015 19:49:55 Temat postu: |
|
|
sebmroz napisał: |
Może to i dziwne i śmieszne zarazem, ale dużo osób korzysta z usług wróżek. W serwisach pełno tego typu ogłoszeń http://alegratka.pl/szukaj/?fraza=wr%C3%B3%C5%BCka-
Nie dziwi, że większość to kobiety, często wykształcone i inteligentne. W mniejszym , czy większym stopniu każdy z nas wierzy w jakieś "czary". A to czarny kot, a to nie jedzenie mięsa w wigilie ( bo bozia paczy), nie otwieranie parasola w pomieszczeniu a to ktoś przeczyta od niechcenia horoskop. Jakby się tak zastanowić, to wcale mnie nie dziwi, że w kraju gdzie hula bezrobocie, przyszłość nie jest pewna ludzie tak chętnie zawierzają wróżbom a osoby takie jak Maciej wróżbita są celebrytami. |
Prawdziwy mag nie robi show w tv i nie jest celebrytą-może być wszędzie może nawet być na tym forum  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Seeldhin

|
Wysłany: Czw, 05 Lut 2015 07:08:41 Temat postu: |
|
|
Myślałam, że już nie korzysta się z usług wróżek. Ja nie wierzę niestety w ich umiejętności. Ale jeśli komuś faktycznie pomaga to może czas zmienić nastawienie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|