Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
endora
|
Wysłany: Czw, 18 Lis 2010 11:46:44 Temat postu: gniotki wyborcze |
|
|
zapraszam do komentowania "wyrobów wyborczych"
na początek dla każdego kto widział ulotkę wyborczą kw sld
czy nie zdziwił Was fakt, że popierając pana Radacza (pod zdjęciem zbiorczym) na stronie tytułowej widnieje zdjęcie z banerem poparcia dla kandydata na burmistrza Wacława Derlickiego?
oszczędność kliszy - zdjęcie z przed czterech lat   |
|
Powrót do góry |
|
 |
nie-cwaniakom Gość
|
Wysłany: Czw, 18 Lis 2010 18:42:21 Temat postu: |
|
|
Ja się dziwię każdej ulotce jaka do mnie trafia. Ci co nasiedzieli się wcześniej jako radni piszą na swoich ulotkach, że byli tak cudowni, że wszystko im się udało zrobić co naobiecywali - ale chyba sobie.
Każdego tak ciągnie do tego koryta, że szok. Jeden to nawet z zesłania zachodniopomorskiego wrócił, bo tak się przejął Brodnicą. Jak pamiętam to miał już swoje 5 minut, mało co zrobił albo nic, a napewno pomógł synkowi burmistrza dostać się do rady na jego miejsce, bo sam przeszedł na dyrektora OSiR-u (ciekawe kto mu to załatwił - pytanie retoryczne), a teraz znowu się pcha, jak cała większość. |
|
Powrót do góry |
|
 |
AnKaWuEr Gość
|
Wysłany: Czw, 18 Lis 2010 19:25:10 Temat postu: |
|
|
Nie wiem o kim mówisz, bo dyrektorką jest K. Mroczek, zresztą to jest dla mega zagadką jak to się wogóle stało że nią jest hehehehe |
|
Powrót do góry |
|
 |
Piotrroger
|
Wysłany: Czw, 18 Lis 2010 20:04:53 Temat postu: |
|
|
Przynajmniej można się najeść podczas tych wyborów słodkości.
Ostatnio babeczki i lizaczek pana Radacza, dziś krówki p. Trąbczyńskiego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
fg99
|
Wysłany: Czw, 18 Lis 2010 20:30:08 Temat postu: |
|
|
to kiełbasy już nie ma???? |
|
Powrót do góry |
|
 |
endora
|
Wysłany: Czw, 18 Lis 2010 21:11:03 Temat postu: |
|
|
nie krytykowałem Tomelli za kampanię w czasie pracy - to zrobią wyborcy w najbliższą niedzielę;
pisałem o innych osobach; to tak dla wyjaśnienia
a jeżeli chodzi już o ten temat to nie rozpoczynając kolejnego wątku w oddzielnym okienku p. prawie były pracownik Urzędu Miasta (czytaj wice )
już nie raz wykorzystywał czas pracy do swojej kampanii tu mi nikt nie zarzuci, ze si mylę nawet jego komitet w postaci gości  |
|
Powrót do góry |
|
 |
COLLIN

|
Wysłany: Czw, 18 Lis 2010 21:30:09 Temat postu: |
|
|
AnKaWuEr napisał: |
Nie wiem o kim mówisz, bo dyrektorką jest K. Mroczek, zresztą to jest dla mega zagadką jak to się wogóle stało że nią jest hehehehe |
listy wyborcze opanował klan Mroczków, jak denny serial na dwójce
ale z drugiej strony gdyby przypadkiem wszyscy dostali się do koryt, to sytułacja może być już nie taka wesoła.
protegowana przez byłego gburmistrza Pani dyrektor, która boi się widać o stołek w "księżniczce" ( Radacz wygrywając wybory będzie żądny zemsty i będą na stówę czystki ) jej mąż miszcz informatyk co bez przerwy mi głupoty opowiada w jednym ze sklepów o asortymencie elektronicznym (w niektórych sprawach uwielbiam grać laika, bo mnie to bawi) jest jeszcze wujek ale to gość już z innej bajki.
jeszcze tylko Jacusia mi brakuje, wtedy byłaby to już rodzina zastępcza, czyli niezbędny lek dla naszego miasta |
|
Powrót do góry |
|
 |
nie-cwaniakom Gość
|
Wysłany: Pią, 19 Lis 2010 00:16:01 Temat postu: |
|
|
AnKaWuEr napisał: |
Nie miałem jej na myśli, tylko pana D.C. wcześniejszego dyrektora, teraz syna marnotrawnego, który powrócił do Brodnicy.
Z tego co pamiętam to pani Mroczek została dyrektorką po tym jak burmistrzowi podskoczył pan D.C., który sam chciał wywalić Mroczkową z OSiR-u jak jeszcze nie była dyrkiem.
Pisali kiedyś o tym, że po tym jak pan D.C. został dyrektorem OSiR-u na jego miejsce w radzie wskoczył synek Derlickiego, więc można się domyślać kto go do OSiR-u wysłał, a że podskakiwał to go burmistrz potem wywalił  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maciej Betlejewski
|
|
Powrót do góry |
|
 |
nie-cwaniakom Gość
|
Wysłany: Pią, 19 Lis 2010 16:46:59 Temat postu: |
|
|
Maciej Betlejewski napisał: |
...nie zależnie na kogo... |
widać że kandydat na radnego najpierw musi się nauczyć ortografii - niezależnie pisze się razem  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|