Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Bartek Guentzel
|
Wysłany: Pon, 15 Lis 2010 00:27:41 Temat postu: |
|
|
Szanowna Pani,
mieszkam na wsi, bo tu czuję się szczęśliwy. Nie ma to wpływu na moje przywiązanie do Brodnicy, relacje z mieszkającymi w niej przyjaciółmi i rodziną czy orientowanie się w życiu codziennym miasta, w którym jestem niemal codziennie. Jeżeli miałbym wskazać miejsce, które nazwałbym swoją "małą ojczyzną", byłaby to Brodnica. |
|
Powrót do góry |
|
 |
voilaala
|
Wysłany: Pon, 15 Lis 2010 07:39:46 Temat postu: |
|
|
Uparcie jednak twierdzę, ze radny miejski powinien mieszkać TUTAJ.
Dziękuję, że Pan odpowiedział. Doceniam szczerość. Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
stachurski
|
Wysłany: Pon, 15 Lis 2010 16:23:40 Temat postu: |
|
|
Brawo Panie Bartku!
Twoje plakaty i obietnice wyborcze są tak inne od tych, które znamy od lat,że zachęcam wszystkich do oddawania głosów na Ciebie.
Życzę dużego poparcia.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
COLLIN

|
Wysłany: Pon, 15 Lis 2010 17:52:24 Temat postu: |
|
|
voilaala ja myślę że p.Bartek by się sprawdził co udowodnił już swoim zaangażowaniem w wielu pożytecznych inicjatywach w naszym sennym miasteczku.
zapewne odpowiesz że bycie radnym to odpowiedzialne i trudne zadanie wymagające dużo pracy na rzecz miasta i nas samych, ale uwierz mi że p.Bartek jest człowiekiem który akurat tam by mi pasował, a no dlatego że jest młody ale mający samozaparcie i charakter, nie raz udowadniając co mu na sercu leży
człowiekowi trzeba dać szansę, bo przecież musi od czegoś zacząć i nabrać doświadczenia.
emerytom mówię: dość, niech się oddaddzą swojemu hobby
także p.Bartku ma pan moje poparcie
PS voilala, czy Ty przypadkiem też nie kandydujesz? skoro tak to uświadom nas co wymaga zmian i w jaki sposób to planujesz zrobić zakładając watek Alicja Beksa..... chyba że się mylę
pozdrawiam
[list=][/list] |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bartek Guentzel
|
Wysłany: Pią, 19 Lis 2010 00:36:27 Temat postu: |
|
|
Dziękuję wszystkim za dyskusję i słowa poparcia. Przez najbliższą dobę nie będę miał dostępu do internetu, w związku z czym żegnam się i życzę Wam zadowolenia z podjętych decyzji.
Bartek |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|