Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Maciej Betlejewski
|
Wysłany: Sob, 13 Lis 2010 09:04:15 Temat postu: Maciej Betlejewski - kandydat do Rady Miasta Okręg nr 1 |
|
|
Witam!
Cieszę się, że został założony taki temat na forum, jako radny naszego miasta chcę słuchać głosu naszych mieszkańców.
Proszę zatem o pytania do mnie i o sugestie co w Waszym otoczeniu trzeba zmienić.
W Radzie będę reprezentował młodych brodniczan i organizacje pozarządowe.
Czekam na pytania i liczbę na Państwa głosy 21 listopada
Ostatnio zmieniony przez Maciej Betlejewski dnia Nie, 14 Lis 2010 21:48:38, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Klon Administrator

|
Wysłany: Sob, 13 Lis 2010 09:59:25 Temat postu: |
|
|
Kandydat zweryfikowany przez Brodnica.net. Zapraszamy do dyskusji. |
|
Powrót do góry |
|
 |
endora
|
Wysłany: Sob, 13 Lis 2010 11:01:25 Temat postu: |
|
|
witam pana Maćka; takie fajne banery na mieście
kto je panu robił chciałbym kilka zamówić ma pan namiary ? a może są jeszcze jakieś robione przez tą firmę innym kandydatom chciałbym porównać czy równie piękne. i jak to wygląda cenowo? pytanie jak najbardziej oczekujące na odpowiedź. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jacekkk
|
Wysłany: Sob, 13 Lis 2010 12:39:31 Temat postu: |
|
|
A Ja mam pytanie. Czy uważa się Pan za osobę dokładną i konsekwentną? Ja uważam, że nie jest Pan taką osobą. Pana "reklamówki" - przynajmniej te w necie utwierdzają mnie w tym. Jeżeli się mylę - proszę wyprowadzić mnie z błędu. Chodzi mianowicie o fakt, że jest Pan kandydatem do "Rady Miasta". U nas takiej nie ma. Jest natomiast "Rada Miejska". Uważam, że kandydat, tym bardziej z branży reklamowej powinien być skrupulatny i takie błędy wychwytywać, a nie powielać zapewne w tysiącach egzemplarzy.
To, że większość kandydatów tak tak pisze, nie oznacza to że jest to reguła. Dla mnie to rażące niedopatrzenie.
Padło na Pana, bo ma Pan tu profil.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
endora
|
Wysłany: Sob, 13 Lis 2010 18:54:34 Temat postu: |
|
|
no i ja mam pytanie tym razem trochę bardziej poważne chociaż liczyłem na odpowiedź i na poprzednie...
dziś padł wyrok w sprawie "szmaty" z korzyścią dla pana Radacza, burmistrz Derlicki bronił się do końca...
jakie jest Twoje zdanie na ten temat?? i tak przy okazji napisz mi też co myślisz o trasie, która wyprowadziła ciężki ruch (chociaż jego część) poza miasto (a nie, nie wyprowadziła, a tak wyprowadziła - no właśnie co o nie myślisz??)
mam nadzieje, że zdążysz z odpowiedziami do wyborów |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maciej Betlejewski
|
Wysłany: Nie, 14 Lis 2010 10:28:04 Temat postu: |
|
|
endora napisał: |
witam pana Maćka; takie fajne banery na mieście
kto je panu robił chciałbym kilka zamówić ma pan namiary ? a może są jeszcze jakieś robione przez tą firmę innym kandydatom chciałbym porównać czy równie piękne. i jak to wygląda cenowo? pytanie jak najbardziej oczekujące na odpowiedź. |
Witam
Moje banery drukowała firma Presto drukowała rówież banery dla Komitetu Wyborczego PO, co do ceny wiem że jest najtaniej
Pozdrawiam
Maciej Betlejewski |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maciej Betlejewski
|
Wysłany: Nie, 14 Lis 2010 10:33:28 Temat postu: |
|
|
jacekkk napisał: |
A Ja mam pytanie. Czy uważa się Pan za osobę dokładną i konsekwentną? Ja uważam, że nie jest Pan taką osobą. Pana "reklamówki" - przynajmniej te w necie utwierdzają mnie w tym. Jeżeli się mylę - proszę wyprowadzić mnie z błędu. Chodzi mianowicie o fakt, że jest Pan kandydatem do "Rady Miasta". U nas takiej nie ma. Jest natomiast "Rada Miejska". Uważam, że kandydat, tym bardziej z branży reklamowej powinien być skrupulatny i takie błędy wychwytywać, a nie powielać zapewne w tysiącach egzemplarzy.
To, że większość kandydatów tak tak pisze, nie oznacza to że jest to reguła. Dla mnie to rażące niedopatrzenie.
Padło na Pana, bo ma Pan tu profil.
Pozdrawiam |
Witam
Po to jest forum, żeby zadawać wszelkie pytania te miłe i te ciężkie dla mnie.
Ma Pan rację i nie będę Pana wyprowadzał z błędu, bo każy ma prawo do własnej opinii.
Moim zdaniem nie wpływa to na moje plany i pomysły które chciałbym wprowadzić do Rady Miejskiej .
Mam nadzieję że nikogo nie uraziłem tym skrótem myślowym i liczę na państwa głos.
Pozdrawiam
Maciej Betlejewski |
|
Powrót do góry |
|
 |
jacekkk
|
Wysłany: Nie, 14 Lis 2010 10:40:20 Temat postu: |
|
|
Dzięki za odpowiedź. A z tym "najtaniej" to pod kryptoreklamę trochę podchodzi.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maciej Betlejewski
|
Wysłany: Nie, 14 Lis 2010 10:41:53 Temat postu: |
|
|
no i ja mam pytanie tym razem trochę bardziej poważne chociaż liczyłem na odpowiedź i na poprzednie...
dziś padł wyrok w sprawie "szmaty" z korzyścią dla pana Radacza, burmistrz Derlicki bronił się do końca...
jakie jest Twoje zdanie na ten temat?? i tak przy okazji napisz mi też co myślisz o trasie, która wyprowadziła ciężki ruch (chociaż jego część) poza miasto (a nie, nie wyprowadziła, a tak wyprowadziła - no właśnie co o nie myślisz??)
Odpowiem pokolei,
Co do sprawy "szmaty" nie zależnie od tego co kto komu zrobił, kiedy i jak nie powinno się go obrażać w taki sposób, jesteśmy dorośli i możemy wszelkie spory wyjasnić w kulturalny sposób i w cztery oczy a nie na łamach telewizji.
Co do drugiego pytania, nie ma sensu rozmyślać nad tym co już jest zrobione, tylko trzeba pomysleć jak to usprawnić, nie muszę powtażać że piorytetem jest rondo na trasie toruńskiej i rozbudowanie trasy przemysłowej, ale od tego są specjaliści i trzeba brać ich zdanie pod uwagę.
Liczę na Wasze głosy 21 listopdada okręg nr 1
Pozdrawiam
Maciej Betlejewski |
|
Powrót do góry |
|
 |
endora
|
Wysłany: Nie, 14 Lis 2010 13:07:16 Temat postu: |
|
|
trochę miękko podchodzisz do sprawy i chyba niedokładnie oglądałeś debatę; wiesz dlaczego p. Radacz został w ten sposób obrażony?;
za co? pytam się Ciebie?
no i trasa południowa - jednak porozmyślajmy nad tym co jest zrobione- to jeden ze sztandarowych punktów samochwalczych kandydata na burmistrza; ważne aby przyszły radny miał swoje na ten temat; a Ty masz swoje zdanie?? czy tylko mówisz co Ci najjaśniejsza partia przepowiedziała??
nie odpowiadaj mi tylko, ze też masz swoje zdanie - po prostu podaj swoją opinię.
hehe swoją drogą obaj kandydaci z Brodnicy pan Radacza i pan Tomella w swoich spotach pokazują się na trasie, ciekawe który z nich jest bardziej dla niej przesłużony?? przynajmniej pan Ramlau nie jest z nią związany.
Mareczku trochę bardziej agresywnie trochę woli walki a nie lelum polelum - a Presto to nie rodzinny interes?? ciekawe jak będziesz banery dla miasta zamawiał to tez polecisz najtańszą firmę |
|
Powrót do góry |
|
 |
jacekkk
|
Wysłany: Nie, 14 Lis 2010 13:30:32 Temat postu: |
|
|
Maciej Betlejewski napisał: |
no i ja mam pytanie tym razem trochę bardziej poważne chociaż liczyłem na odpowiedź i na poprzednie... :)
Odpowiem pokolei,
Co do sprawy "szmaty" nie zależnie od tego co kto komu zrobił, kiedy i jak nie powinno się go obrażać w taki sposób, jesteśmy dorośli i możemy wszelkie spory wyjasnić w kulturalny sposób i w cztery oczy a nie na łamach telewizji.
Co do drugiego pytania, nie ma sensu rozmyślać nad tym co już jest zrobione, tylko trzeba pomysleć jak to usprawnić, nie muszę powtażać że piorytetem jest rondo na trasie toruńskiej i rozbudowanie trasy przemysłowej, ale od tego są specjaliści i trzeba brać ich zdanie pod uwagę.
Pozdrawiam
Maciej Betlejewski |
Panie Macieju "powta - rz - ać" |
|
Powrót do góry |
|
 |
jareczek
|
Wysłany: Nie, 14 Lis 2010 15:02:16 Temat postu: |
|
|
Macieju masz mój głos.
Powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
 |
lukas_
|
Wysłany: Nie, 14 Lis 2010 16:47:55 Temat postu: |
|
|
jacekkk napisał: |
Maciej Betlejewski napisał: |
Odpowiem pokolei,
Pozdrawiam
Maciej Betlejewski |
Panie Macieju "powta - rz - ać" |
Niezależnie również piszemy łącznie. Aż dwa błędy w tak krótkim tekście?
Mam nadzieję że to zmęczenie, gdyż w Radzie Miejskiej to już byłaby niezręczność. Przepraszam że się czepiam ale jestem na takie sprawy wyczulony, zwłaszcza jeśli to tyczy naszych ewentualnych przedstawicieli. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maciej Betlejewski
|
Wysłany: Nie, 14 Lis 2010 16:54:58 Temat postu: |
|
|
jareczek napisał: |
Macieju masz mój głos.
Powodzenia |
Dziękuję Ci bardzo i liczę na cała rodzinę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maciej Betlejewski
|
Wysłany: Nie, 14 Lis 2010 18:00:41 Temat postu: |
|
|
trochę miękko podchodzisz do sprawy i chyba niedokładnie oglądałeś debatę; wiesz dlaczego p. Radacz został w ten sposób obrażony?;
za co? pytam się Ciebie? |
Wiem dlaczego Pan Derlicki tak nazwał J.R. ale nie warto tego poruszać, nie chce bronić Pana Derlickiego ani obrażać Pana Radacza. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|