Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kala666
Dołączył: 21 Lis 2010 Posty: 105 Skąd: Brodnica, Kujawsko-Pomorskie
|
Wysłany: Sro, 01 Sie 2012 21:47:25 Temat postu: |
|
|
Ja polecam restaurację Omegę na Niskim Brodnie:)) Pyszne, eleganckie jedzenie( bardzo duże ilości). Można tam samemu ustalić do jakiej kwoty za osobę. Ja miałam 150 zł/na osobę i było pełno jedzenia. Bardzo polecam to miejsc, bo jest bardzo eleganckie jeśli chodzi o wystroj, jedzienie pycha( wszystkim gościom smakowało), obsługa też bardzo sympatyczna, wokół plaża, plac zabaw dla dzieci.
Polecam bardzo |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jack 254
|
Wysłany: Czw, 02 Sie 2012 09:25:46 Temat postu: |
|
|
Kala666 napisał: |
Ja polecam restaurację Omegę na Niskim Brodnie:)) Pyszne, eleganckie jedzenie( bardzo duże ilości). Można tam samemu ustalić do jakiej kwoty za osobę. Ja miałam 150 zł/na osobę i było pełno jedzenia. Bardzo polecam to miejsc, bo jest bardzo eleganckie jeśli chodzi o wystroj, jedzienie pycha( wszystkim gościom smakowało), obsługa też bardzo sympatyczna, wokół plaża, plac zabaw dla dzieci.
Polecam bardzo |
Nie przeczytałem jeszcze postu w którym ktoś napisałby niepochlebnie o imprezie którą organizował  |
|
Powrót do góry |
|
 |
szook
|
Wysłany: Sob, 04 Sie 2012 09:29:55 Temat postu: |
|
|
Dla mnie BOSMAN wymiata. Bardzo sporo dobrego jedzenia i sala super akustyczna.
(oczywiście chodzi o wesele!!! bo inne imprezy jak studniówka dostaje jedzenie odgrzewane z innych imprez, takie było moje wrażenie, a przynajmniej tak smakowało)
Odradzam magnat - podawano w niedomytych i obtłuczonych talerzach
(wesele w gdzieś w 2007 roku, może już się coś zmieniło)
Europa - Nie podobało mi się to że właścicielka nie zamknęła lokalu i podczas wesela na górnej sali przychodzili obcy ludzie na piwo i siadali obok gości na kanapach. Których często i gęsto rodzice i świadkowie wypraszali. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ŹDZICHUWIERTARA
|
Wysłany: Nie, 05 Sie 2012 15:28:38 Temat postu: |
|
|
....
Ostatnio zmieniony przez ŹDZICHUWIERTARA dnia Pią, 17 Sie 2012 12:56:14, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
markosia1b
|
Wysłany: Pon, 06 Sie 2012 20:55:13 Temat postu: |
|
|
Polecam Wichulankę  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ŹDZICHUWIERTARA
|
Wysłany: Pią, 17 Sie 2012 12:57:40 Temat postu: |
|
|
Moja mama pracowała ze dwa miesiące temu w Tiroli  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Piotroch
|
Wysłany: Pią, 17 Sie 2012 15:54:17 Temat postu: |
|
|
Już dość długo nie byłem na weselu, ale... baaaardzo dobrze wspominam jedno na którym byłem ze 2 lata temu w Kondratówce...
Jedzenie po prostu pyyyszne!!! A do obsługi też nie mogę mieć żadnego zarzutu. Przyjemni konkretni ludzie, a ceny... chyba jedne z niższych w regionie. Polecam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
kristof
|
Wysłany: Sob, 18 Sie 2012 06:21:44 Temat postu: |
|
|
Ja polecam Magnolię w Małkach. Jedzenie dobre, dużo i cena odpowiednia |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jack 254
|
Wysłany: Sob, 18 Sie 2012 12:58:27 Temat postu: |
|
|
Piotroch napisał: |
Już dość długo nie byłem na weselu, ale... baaaardzo dobrze wspominam jedno na którym byłem ze 2 lata temu w Kondratówce...
Jedzenie po prostu pyyyszne!!! A do obsługi też nie mogę mieć żadnego zarzutu. Przyjemni konkretni ludzie, a ceny... chyba jedne z niższych w regionie. Polecam! |
i akustyka taka że ........ wiele zespołów nie chce tam grać  |
|
Powrót do góry |
|
 |
mr
|
Wysłany: Pon, 08 Paź 2012 16:37:56 Temat postu: |
|
|
Witam,
poszukuję sali na wesele myślę jednak o remizie osp, czy też jakimś domu kultury, ponieważ zależy mi przede wszystkim na znakomitym jedzeniu, wystrój to nie wszystko. Potrzebuje lokalu tak na max 140 osób, powiat brodnicki, rypinski może być w kierunku żuromińskiego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Paweł Szramka

|
Wysłany: Pon, 08 Paź 2012 16:47:58 Temat postu: |
|
|
Mogę polecić dom weselny "Patrycja" w Chojnie. Byłem osobiście na zabawie sylwestrowej oraz na jeszcze innej imprezie. Sala pod względem wyglądu wymiata, bardzo nowoczesna, podświetlenia LED w ścianach itp. Jedzenie było bardzo dobre, cała zastawa też na wysokim poziomie. Widać bardzo profesjonalne podejście właściciela do interesu. W cenie chyba jest też apartament dla nowożeńców. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Anka24
|
Wysłany: Wto, 09 Paź 2012 09:35:39 Temat postu: |
|
|
Zgadzam się z przedmówcą-sala w Chojnie jest po prostu rewelacyjna pod względem estetycznym, o jakości obsługi i jedzenia nie wspomnę, wszystko na najwyższym poziomie. Jedynym minusem jak dla mnie jest lokalizacja-szczere pole..... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Paweł Szramka

|
Wysłany: Wto, 09 Paź 2012 15:31:06 Temat postu: |
|
|
Tak dokładnie, wokół sali cywilizacja jeszcze radykalnie nie odcisnęła swojego piętna, niekiedy jest to jednak plus jeśli ktoś lubi ciszę i spokój |
|
Powrót do góry |
|
 |
niacyna
|
Wysłany: Wto, 09 Paź 2012 19:51:54 Temat postu: |
|
|
z tego co się orientuje to Cykada w Jajkowie jest do 140 osób, podobno jedzenie całkiem spoko, tak przynajmniej słyszałam od znajomych,ale ja tam nie byłam więc nie ręcze za to |
|
Powrót do góry |
|
 |
prizeee
|
Wysłany: Nie, 14 Paź 2012 21:47:18 Temat postu: |
|
|
szramol napisał: |
Tak dokładnie, wokół sali cywilizacja jeszcze radykalnie nie odcisnęła swojego piętna, niekiedy jest to jednak plus jeśli ktoś lubi ciszę i spokój |
jezeli ktos lubi zapaszek krów sąsiedzi widać nie szczędzą uroków |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|