STRONA
GŁÓWNA
KATALOG
FIRM
GALERIA OGŁOSZENIA
PrzyklejonyWpisy na forum są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Brodnica.net nie ponosi odpowiedzialności za ich treść. Jeśli znajdziesz wpis naruszający czyjeś prawa, napisz do nas.
Strona główna - FAQ - Szukaj - Użytkownicy - Grupy - Rejestracja - Profil - Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości - Zaloguj
Dodatkowe menu: 50 ostatnich postów | 10 losowych tematów | GŁOSOWANIE | WYNIKI
Eltronik DTV
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Brodnica.net Strona Główna -> Nasze media i dostawcy internetu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
emucha




Dołączył: 12 Sty 2009
Posty: 514

PostWysłany: Wto, 01 Mar 2011 09:27:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

PODWYŻKA na 38zł a nie zmiana układu programów; ech... czas pozbyc się tej kablówki chyba im cos zaszkodziło, że tak podnoszą z 35zł na 38zł
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
parek64




Dołączył: 27 Wrz 2006
Posty: 140

PostWysłany: Wto, 01 Mar 2011 12:19:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Podają za jedną z przyczyn... podwyżkę energii. A my to co mamy powiedzieć... Eltronik przez ten manewr sam przyczynia się do wzrostu zużycia prądu przez odbiorców bo muszą postawic ich dekoder. Kolejne urządzenie w domu zżerające prąd...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
emucha




Dołączył: 12 Sty 2009
Posty: 514

PostWysłany: Wto, 01 Mar 2011 12:30:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

38zł za pakiet cyfrowy plus 15zł za dekoder... wnioski sami sobie wysnujcie ..
Evil or Very Mad
12 Dzierżawa dekodera HD 15,00 zł
http://www.eltronik.net.pl/index.php?strona=67
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
parek64




Dołączył: 27 Wrz 2006
Posty: 140

PostWysłany: Wto, 01 Mar 2011 12:47:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja już ich przestałem przeliczać rok temu, bo to już wtedy był kosmos.
Od dwóch lat mam N, płacę 68zł miesięcznie za wszystkie pakiety plus pakiet HBO i NFilm, a do tego już chyba ponad dwadzieścia kanałów HD bez żadnych dopłat i jeszcze dekoder HD z nagrywarką.
Bez komentarza...
Ktoś na pewno zawoła, że nie ma Polsatów... wystarczy że przelecę kanały z reklamami....to tak jakbym miał polsat Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
fomicz




Dołączył: 16 Mar 2006
Posty: 1021
Skąd: Brodnica

PostWysłany: Wto, 01 Mar 2011 14:03:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

DeVito napisał:
Faktycznie jeśli ktoś ma więcej niż jeden odbiornik to dekoder jest rozwiązaniem problematycznym.

Wtedy kablowka jest bezsensem Smile
Ale rozumie, ze podpisuje umowe na Cyfrowke za 38 zl, wtedy za darmo mam analog? To rozwiazanie mi pasuje Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
DeVito




Dołączył: 15 Wrz 2007
Posty: 487
Skąd: Brodnica

PostWysłany: Wto, 01 Mar 2011 18:48:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No właśnie tak by było fajnie, ale jakoś nie wierzę, że tak będzie. Smile
Pożyjemy zobaczymy, ale póki co Multimedia zaczynają bić Eltronik na głowę (analog). Teraz ma dojść polsat sport. Jest już tvp sport, eurosport i n sport. Jest więcej filmowych kanałów i dochodzi kolejny kanał informacyjny - Polsat News. Poważnie myślę nad zmianą operatora.

Wszystko zależy od tego co i w jakiej cenie zaoferuje Eltronik w nowym pakiecie cyfrowym od 1 kwietnia.
Jak będzie wyglądała dzierżawa dekodera i kwestia tv analogowej (możliwość podłączenia do kolejnych odbiorników) oraz kwestia ewentualnych opłat aktywacyjnych itp.
I oby to nie był żart prima aprilisowy. Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
emucha




Dołączył: 12 Sty 2009
Posty: 514

PostWysłany: Sro, 02 Mar 2011 10:06:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

obecnie aby mieć cyfrową tv trzeba też płacić za analog a to już dawno było porażką...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
DeVito




Dołączył: 15 Wrz 2007
Posty: 487
Skąd: Brodnica

PostWysłany: Czw, 10 Mar 2011 01:17:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Będzie więc Cyfrowy Dom (ponad 10 stacji więcej niż dzisiejszy analog) i analog w cenie 45 zł miesięcznie (38 zł pakiet CD + 7 zł/m-c wykup dekodera). O ile dobrze zrozumiałem.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
fomicz




Dołączył: 16 Mar 2006
Posty: 1021
Skąd: Brodnica

PostWysłany: Czw, 10 Mar 2011 08:45:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

DeVito napisał:
38 zł pakiet CD + 7 zł/m-c wykup dekodera. O ile dobrze zrozumiałem.

Ale to i tak taniej niz teraz:
35+1+30=66
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
aleheca




Dołączył: 25 Lis 2010
Posty: 15

PostWysłany: Czw, 10 Mar 2011 23:13:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to co piszecia, to wielkie dno
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
wotu




Dołączył: 05 Mar 2007
Posty: 29

PostWysłany: Nie, 17 Kwi 2011 10:23:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przynaje, oferta Elronika to dno, wysztarczy porownac pakiety CYFRY+ :

79 kanalow ( w tym kupa kanalow darmowych ktore mozna znalezc na satelicie ), tuner za 49 zł
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
parek64




Dołączył: 27 Wrz 2006
Posty: 140

PostWysłany: Nie, 17 Kwi 2011 16:57:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja korzystam z oferty n już czwarty rok. Drugi rok mam wszystkie pakiety kanałów plus ponad 20 kanałów HD, jeszcze kanały premium HBO i NFILM. Wszystko za 68 zł miesięcznie. Do tego jeszcze Turbo dekoder z 500GB dyskiem twardym.
Jak na razie oferta Eltronika mocno mnie zniechęca.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
fomicz




Dołączył: 16 Mar 2006
Posty: 1021
Skąd: Brodnica

PostWysłany: Sro, 20 Kwi 2011 12:21:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gdybym nie mial 3 telewizorow - rozwazalbym staelite. W tym przypadku - wygodniej jest miec kablowke.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
DeVito




Dołączył: 15 Wrz 2007
Posty: 487
Skąd: Brodnica

PostWysłany: Wto, 24 Sty 2012 23:11:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powoli mam tego dosyć. Cyfrowa jakość i brak zakłóceń - tak opowiadali spece z Eltronika na filmiku instruktażowym. Tak, ale tylko w teorii. Ostatnio albo czarny ekran, albo się "rwie na małe kwadraciki", albo wyrzuca błąd karty i ten dźwięk - "ćwierkanie". Ciągle coś. Tego już się nie da oglądać. Włączam nagrywanie a tu czarny ekran. Czy ktoś tam jeszcze się przejmuje tym, co dociera do naszych odbiorników?!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
fomicz




Dołączył: 16 Mar 2006
Posty: 1021
Skąd: Brodnica

PostWysłany: Sro, 25 Sty 2012 09:26:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

DeVito napisał:
Czy ktoś tam jeszcze się przejmuje tym, co dociera do naszych odbiorników?!

A zgłaszałeś reklamacje? Przyjedzie gość i pomierzy jakość sygnału, wtedy będzie wiadomo. Czasami różne urządzenia elektroniczne mogą zakłócać sygnał.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Brodnica.net Strona Główna -> Nasze media i dostawcy internetu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 4 z 6

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach



[ Strona wygenerowana w: 0.017864 sekund ] :: [ 16 zapytań SQL ]

Powered by phpBB

Brodnica - zobacz miasto z najlepszej strony

Translation: Michał Paluchowski