Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
IG
|
Wysłany: Sro, 16 Lis 2016 13:02:57 Temat postu: BIEDRONKA oszukuje klientów najmłodszych ! |
|
|
ŚWIEŻAKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Każdy kto ma dziecko i robi zakupy w sieci Biedronka wie co to ŚWIEŻAK i jak go zdobyć za punkty.
Okazuję się że dnia 16. 11.2016 ktoś kto ma 30 punktów i chciałby zakupić ŚWIEŻAKA za 19.99 zł to nie może!!! , musi do 20 .11.2016 zebrać następne 30 punktów żeby łaskawie zapisali na listę i zamówią ŚWIEŻAKA.
Po prosiłam Pana Kierownik sklepu sieci żeby spojrzał małemu w oczy i powiedział czemu i dlaczego dziecko nie otrzyma ŚWIEŻAKA gdyż ma 30 punktów i chce dopłacić jak piszę na ulotce Gang Świeżaków że otrzyma jak dopłaci 19.99 zł
Brawo Biedronka
Teraz będzie mi łatwiej wytłumaczyć jak oszukują reklamy i naciągają klientów szkoda że tych małych ale przynajmniej szybciej dorosną . |
|
Powrót do góry |
|
 |
Emi22
|
Wysłany: Sro, 16 Lis 2016 13:17:48 Temat postu: |
|
|
Ale to nie prawda. Byłam dziś w biedronce na kolejowej i zapisują na listę wszystkich. Ja mam w jednym katalogu 60 pkt a w drugim 30 pkt i nie robią problemu, żeby zapisać na listę i kupić za 19,99 zł świeżaka. |
|
Powrót do góry |
|
 |
IG
|
Wysłany: Sro, 16 Lis 2016 13:42:45 Temat postu: |
|
|
Dziękuję podjadę tam ? na ul.Mazurskiej to niemożliwe . Pozdrawiam i mam nadzieję że się uda. |
|
Powrót do góry |
|
 |
danielak
|
Wysłany: Pią, 17 Lis 2017 19:56:14 Temat postu: |
|
|
Biedronka wprowadza też w błąd przy promocjach, nie tylko nasza ale w ogóle. Promocje są tak formułowane, że klient wpuszczany jest w przysłowiowe maliny (co prawda jeden raz bo już później wie). Przykład "przy zakupach pow 99 złotych" - jakoś nie przyszło mi do głowy, że muszę kupić INNYCH zakupów za co najmniej 99 złotych żeby móc dodatkowo kupić to coś w cenie promocyjnej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jack 254
|
Wysłany: Wto, 21 Lis 2017 15:12:59 Temat postu: |
|
|
do każdej promocji musi być regulamin , poproś o jego kopie jeśli uważasz że zostałeś oszukany to idż z tym do uokik -u  |
|
Powrót do góry |
|
 |
miarara
|
Wysłany: Wto, 21 Lis 2017 16:04:24 Temat postu: |
|
|
danielak napisał: |
Biedronka wprowadza też w błąd przy promocjach, nie tylko nasza ale w ogóle. Promocje są tak formułowane, że klient wpuszczany jest w przysłowiowe maliny (co prawda jeden raz bo już później wie). Przykład "przy zakupach pow 99 złotych" - jakoś nie przyszło mi do głowy, że muszę kupić INNYCH zakupów za co najmniej 99 złotych żeby móc dodatkowo kupić to coś w cenie promocyjnej. |
Jęsli do głowy nie przyszło to może należało przeczytać.Przy każdej promocji jest na kartkach napisane czy promocja obowiązuje przy zakupach za 99zł,przy zakupie 2 sztuk,zgrzewki,z kartą biedronki itp.Nawet nie drobnym maczkiem,ale faktycznie nie po to się chodzi do sklepu żeby czytać ale wtedy to juz sie nie placze w postach iż oszukują łobuzy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|