Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Tomek.,., Gość
|
Wysłany: Pon, 22 Paź 2007 07:37:58 Temat postu: Jesteście zadowoleni z wyborów?? |
|
|
Jesteście zadowoleni z wyborów? MOze woleliscie zeby wygrał ktos inny? Chciałbym usłyszec wasze zdanie na ten temat. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tomasz Gość
|
Wysłany: Pon, 22 Paź 2007 07:43:30 Temat postu: JUpi!!! |
|
|
Ja jestem bardzo zadowolony z wyborów... MOze w końcu bedzie lepsza POlska !! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rozsądny Gość Gość
|
Wysłany: Pon, 22 Paź 2007 09:21:39 Temat postu: |
|
|
Polska będzie lepsza jak zostaniesz dziadkiem!
Od zaborów toczy się w nas kłótnia.
Dobrze że nie ma w Sejmie Samoobrony i LPR. Dobrze że LiD jest w opozycji.
Szkoda że koalicja PO PiS jest tak mało prawdopodobna wtedy ruszylibyśmy do przodu.
Chłopaki z PiS głowy do góry i do przodu tylko bardziej pozytywnie i optymistycznie - tego nam wszystkim brakuje!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pepe

|
Wysłany: Pon, 22 Paź 2007 09:47:38 Temat postu: |
|
|
też popierał bym POPiS ale to raczej nie możliwe.
No to zobaczymy co zaproponuje PO, czy dotrzyma słowa. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Rozsądny Gość Gość
|
Wysłany: Pon, 22 Paź 2007 16:33:38 Temat postu: |
|
|
Ale najlepsze jaja to takie, że biedaczysko z PSL imć Zbigniew Sos******* nie wszedł raczej do sejmu! Biedaczyna tym razem nie będzie mógł się zrzec mandatu posła - a to takie ekstrawaganckie i na czasie
Brawo Świedziebnia!!!!!!
Coś jemu chyba na dobre uciekłooooooo...... |
|
Powrót do góry |
|
 |
hydraulik

|
Wysłany: Pon, 22 Paź 2007 16:44:12 Temat postu: |
|
|
a ja do końca zadowolony nie jestem. choć głosowałem na PO i cieszę się bardzo że wygrała moja partia to jednak denerwuje mnie iż nie mają potrzebnej większości mandatów poselskich do samodzielnego rządzenia. będą musieli stworzyć chorą koalicję!!
wybór wiadomy: LiD lub PSL.
z dwojga złego pewnie wybiorą PSL. i znów zaczną się kłótnie
ale jak najbardziej życzę "aby żyło nam się lepiej, wszystkim" |
|
Powrót do góry |
|
 |
maciek Gość
|
Wysłany: Pon, 22 Paź 2007 17:45:18 Temat postu: wybory |
|
|
Co do wyborów... ogólnie nie jest źle i uważam że koalicja PO-PSL bedzie najlepszym wyjściem. a co do Pana Zbigniewa S****. ostatnio miał niecałe 6 tys głosów a tym razem ma ok 7,5 tys wiec nie ma sie czym smucić.... wynik mówi sam za siebie a ze przegrał z 2 kandydatką o 139 głosów to juz inna sprawa... gdyby pewne osoby nie wystartowały z listy PSL-u, z naszych okolic(powiatu Brodnica) to Pan Zbigniew na pewno wygrałby, a gdyby miał 1 miejsce na liście to juz bez niczego. Uważam ze jesli bedą nastepne wybory do parlamentu to Pan Zbigniew na pewno przejdzie, bo od czasu kiedy został 1 raz posłem cały czas przybywa mu zwolenników. 2001r- ok4000 głosów, 2005- niecałe 6000, 2007-7500 głosow, 2011-?? a to że nie został posłem to nie powinno cieszyc, bo naprawde duzo zrobił dla terenu i fudusze które przypłynęły w nasze regiony za jego sprawą można podawać w mln złotych. panie Zbyszku-głowa do góry ;p |
|
Powrót do góry |
|
 |
unknown user Gość
|
Wysłany: Pon, 22 Paź 2007 18:24:10 Temat postu: |
|
|
skad te informacje masz (l.głosów) |
|
Powrót do góry |
|
 |
SATAN

|
Wysłany: Wto, 23 Paź 2007 01:03:59 Temat postu: |
|
|
Rozsądny Gość napisał: |
Ale najlepsze jaja to takie, że biedaczysko z PSL imć Zbigniew Sos******* nie wszedł raczej do sejmu! Biedaczyna tym razem nie będzie mógł się zrzec mandatu posła - a to takie ekstrawaganckie i na czasie
Brawo Świedziebnia!!!!!!
Coś jemu chyba na dobre uciekłooooooo...... |
wydymał wyborców w ubiegłym roku, to wyborcy wydynmali go teraz. zresztą on do sejmu kandydował |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tomel,.,. Gość
|
Wysłany: Pią, 26 Paź 2007 20:49:11 Temat postu: |
|
|
No własnie;] |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pewien Gość Gość
|
Wysłany: Pią, 26 Paź 2007 21:55:56 Temat postu: |
|
|
Potwierdzam ! Na Brodnicy zawiódł się podobno sromotnie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
on32 Gość
|
Wysłany: Sob, 27 Paź 2007 09:41:02 Temat postu: wybory |
|
|
oj nie zawiódł ;] miał 2 razy tyle głosów w Brodnicy co ostatnio.... a Ci co uważają że poległ niech dalej sobie to wmawiają..... ale wszyscy wiemy jak jest  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|