Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
srebrnywacek
|
Wysłany: Nie, 13 Maj 2018 15:43:04 Temat postu: |
|
|
Nie zawsze. W sklepach też się czasem czeka na realizację 2 tygodnie. Mi się wcale nie podobają z połyskiem  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Radek38
|
Wysłany: Wto, 15 Maj 2018 10:33:33 Temat postu: |
|
|
Mi się podobają meble z Black Red White. Jest duży wybór i można trafić na fajne promocje. Mam meble z tego sklepu i pasują idealnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
tara

|
Wysłany: Wto, 22 Maj 2018 10:55:37 Temat postu: |
|
|
Akurat firma ta jest taka duża, że nie mogę powiedzie czy ich meble mi się podobają czy nie. Bo niektóre serie (szczególnie te premium) są ciekawe, niektóre zupełnie nie zgrywają się z moim gustem.
Ciekawa jestem jakie macie zdanie na temat płytek drewnopodobnych. Nigdy za bardzo mi sie nie podobały ale ostatnio Tubądzin http://www.tubadzin.pl/ wprowadził serie płytek, które naśladują prawdziwe deski. Z fakturami i słojami. Jesteście na tak czy na nie?
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ankaO

|
Wysłany: Nie, 10 Mar 2019 12:02:27 Temat postu: |
|
|
Całkiem fajne ale temat jest o meblach....
Gdzie kupowaliście tak na marginesie stól do kuchni? |
|
Powrót do góry |
|
 |
ameba

|
Wysłany: Wto, 12 Mar 2019 11:51:20 Temat postu: |
|
|
Jeśli nie znalazłaś niczego w sklepach stacjonarnych, to polecam przejrzeć sobie to co mają sklepy online. A tych jest bardzo duzo. Bo mozesz szukać i na allegro i na olx jeśli bierzesz pod uwagę używane i na indywidualnych stronach....
Bardzo praktyczne są stoły rozkładane jak ten poniżej z uwagi na to, ze można znacznie powiekszyć powierzchnię stołu.W przypadku jak na przykląd mamy gości:
Spory wybor jest tutaj https://www.mebletkaniny.pl/stoly-cat-44

Ostatnio zmieniony przez ameba dnia Pon, 18 Mar 2019 09:06:47, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
lena
|
Wysłany: Wto, 12 Mar 2019 21:32:03 Temat postu: |
|
|
ankaO napisał: |
Całkiem fajne ale temat jest o meblach....
Gdzie kupowaliście tak na marginesie stól do kuchni? |
Przez rok użytkowaliśmy- i to niezbyt często stół Vinotti z kolekcji Malaga i szczerze odradzam- widoczna każda rysa, którą powodowało nawet przesunięcie plecionej podkładki po blacie.
Obecnie mamy stół z Jafra (chyba Nin-bit) i jestem bardzo z niego zadowolona. Masywny,drewniany blat z opcją powiększenia powierzchni. Stół to ważny mebel ,więc warto przeanalizować zakup. |
|
Powrót do góry |
|
 |
andrela1

|
Wysłany: Pon, 06 Maj 2019 07:56:03 Temat postu: |
|
|
Nie wiem gdzie zamawialiście meble do kuchni ale wcale tak długo się nie czeka. Sama kupowałam ostatnio meble do kuchni w lokalnym studio mebli kuchennych oraz czekałam na nie miesiąc. Z mebli tych jestem bardzo zadowolona
są dobrze dopasowane do rozmiaru kuchni
nie ma zadnych przerw
mogłam sobie samodzielnie wybrać rozstawienie szafek, kolory oraz dodatki
jak również są lepiej wykonane.
http://designiwnetrze.pl/5-powodow-dla-ktorych-warto-wybrac-meble-na-wymiar/
Poczytajcie sobie
Wcześniej miałam meble kupione gotowe, ale z wyglądu nie prezentowały sie tak dobrze jak meble na wymiar.
Ostatnio zmieniony przez andrela1 dnia Nie, 19 Maj 2019 08:57:21, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
telek

|
Wysłany: Sro, 15 Maj 2019 12:56:47 Temat postu: |
|
|
My na początku szukaliśmy mebli gotowych jednak przejrzeliśmy sobie bardzo wiele róznych firm i w zasadzie to nie znaleźliśmy żadnych wartych obejrzenia mebli. Ceny bywają wysokie a mebli takich jak tutaj piszecie nie da się dopasować konkretnie pod wielkość pomieszczenia w domu.
Meble na wymiar troche nas kosztowały, trzeba to przyznać. jednak wymiarowo są idealnie dopasowane do kuchni.
https://woodworks-studio.pl/realizacje/meble-kuchenne Kupowaliśmy tutaj
Ostatnio zmieniony przez telek dnia Pią, 31 Maj 2019 06:55:06, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
kapisz
|
Wysłany: Pon, 27 Maj 2019 17:06:56 Temat postu: |
|
|
Nasze meble zrobiła firma Wiór Płyt z Wyszkowa. Meble idealnie są wkomponowane w wielkość pomieszczenia mimo że kuchnia nie jest zbyt ustawna i z meblami standardowymi nie było szans, żeby coś sensownego zrobić |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aleks
|
Wysłany: Pon, 27 Maj 2019 21:56:21 Temat postu: |
|
|
Ale ameryke odkryles .Kazda firma na dzien dzisiejszy taki projekt Ci zrobi ze wszystko bedzie pasowalo .I nie musi byc az z Wyszkowa ,wystarczy z Brodnicy,Bartniczki,Kawk itd. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|