Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Meble
|
Wysłany: Czw, 16 Lis 2017 17:17:21 Temat postu: jednak z meblami jest problem, |
|
|
[quote="Stolmar Wiśniewski"]
domik1977 napisał: |
laura napisał: |
Jack 254 napisał: |
Meble napisał: |
Czy ktoś zamawiał meble w firmie Stolmar z Konopnickiej w Brodnicy? Macie jakieś doświadczenia z tą firmą? |
Tak, znajomym tak zrobili meble że poszli z tym do sądu |
Ooo. To co takiego zrobili? I czy wygrali tę sprawę? |
Tak firma wygrała w sądzie , a państwo ,którzy założyli sprawę przegrali, nie mieli żadnych podstaw do swoich roszczeń. Prosiłbym o nie zamieszczanie opinii przez osoby ,które nie mają pełnej wiedzy o sprawie ich nie dotyczącej.
Dołączę się do postu, my z żoną zamawialiśmy w tej firmie meble kuchenne a dostaliśmy kontakt do tej firmy z polecenia od znajomych dla których ta firma wykonała świetnie meble, ci także dostali namiar na tą firmę i wszyscy jesteśmy zadowoleni i dalej ich polecamy. W odróżnieniu do innych firm robią profesjonalny projekt ,który otrzymaliśmy na maila za darmo, nigdzie nie musieliśmy chodzić , mieliśmy w domu czas na zastanowienie się nad układem. Pani ,która zajmuje się projektem zrobiła nam kilka układów i mogliśmy zdecydować ,który chcemy. Od samego początku aż do montażu mieliśmy z nimi świetny kontakt. Wszystkie wskazówki co do płytek i instalacji dostaliśmy również od nich. Pani ,która projektowała nam meble zawsze była pomocna i dawała bardzo dobre wskazówki. Meble zamontowali i jesteśmy zadowoleni bardzo. Polecamy bardzo gorąco . |
Niestety prawda jest nieco odmienna.wprawdzie sad II instancji apelacje oddalił lecz na podstawie dośc kuriozalnej / o tym pewno napiszę gdy otrzymam uzasadnienie pisemne wyroku,ustne już znam/ zaś jeśli chodzi o jakość wykonania mebli to niestety zarówno biegły sądowy jak potem sąd I instancji ocenili ją jednoznacznie NEGATYWNIE. |
|
Powrót do góry |
|
 |
finlandia
|
Wysłany: Nie, 14 Sty 2018 22:26:41 Temat postu: |
|
|
Zawsze warto tylko trzeba wiedzieć co się chce. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaska876

|
Wysłany: Pią, 30 Mar 2018 07:30:40 Temat postu: |
|
|
Zależy czego się oczekuje i najważniejsza kwestia.Ile mamy pieniedzy na meble.Meble na wymiar tanie nie sa i nigdy nie będą. Z drugiej strony wygladają dobrze i za ich pomocą można zagospodarować przestrzeń o wiele skuteczniej....
My zdecydowaliśmy sie na meble gotowe do kuchni. Kiedy przeszlismy sie po studiach mebli kuchennych, które rzucały nam cenami 20-25 000 za komplet mebli ( mamy duża kuchnię) to przeraziłam się trochę
Kupwaliśmy tutaj: https://zamowmeble.pl/
Z mebli jestem zadowolona. |
|
Powrót do góry |
|
 |
qncept

Dołączył: 02 Wrz 2012 Posty: 4891 Skąd: Ze 100% soku z grapefruite'a.
|
Wysłany: Czw, 05 Lip 2018 12:17:30 Temat postu: |
|
|
Więc kupuj dalej, dokup jeszcze gdzieś trumnę (na wymiar), zadekuj się w niej, rzuć do bagna i nie wracaj z tym spamem, już nigdy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
fera
|
Wysłany: Wto, 21 Sie 2018 22:59:53 Temat postu: meble |
|
|
Meble na wymiar są lepszym wyborem jeśli pomieszczenie jest male bądź nietypowe poza tym zawsze oryginalne bo możesz sam je stworzyć |
|
Powrót do góry |
|
 |
fomicz
|
Wysłany: Sro, 05 Wrz 2018 14:46:57 Temat postu: |
|
|
marta012 napisał: |
Również uważam, że lepsze są na wymiar
|
Zwłaszcza z Elbląga  |
|
Powrót do góry |
|
 |
gabyriela
|
Wysłany: Czw, 08 Lis 2018 22:46:32 Temat postu: |
|
|
Zalezy ile chca nas zdoic za taki luksus. |
|
Powrót do góry |
|
 |
wwwm
|
Wysłany: Czw, 22 Lis 2018 13:51:35 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem, przewaga mebli na wymiar jest bezapelacyjna. Przede wszystkim dlatego, ze jak sama nazwa wskazuje, istnieje możliwość umeblowania nawet tych najbardziej skomplikowanych wnętrz, o nieregularnych kształtach.
Poza tym na rynku jest bardzo dużo firm, które specjalizują się w tego typu usługach, konkurują cenowo, ale też i jakościowo.
Rzuć jeszcze okiem tutaj: https://brandcreation.pl/oferta/stoiska-targowe/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
andrela1

|
Wysłany: Pon, 06 Maj 2019 07:54:11 Temat postu: |
|
|
Warto kupić sobie meble do kuchni na wymiar z uwagi na to, ze meble takie bedzie można dobrze sobie dopasowąć do pomieszczenia. Sama jak meblowałam kuchnię, zastanawiałam się nad kupieniem sobie kompletu mebli z firmy Ikea, jednak w koncu sobie odpuściłam z uwagi na to, ze meble takie zawsze zostawiaja z boku jakąś szparę. Co niekoniecznie mi się podobało.Poza tym jest ograniczona ilość kolorów oraz dodatków meblowych.
Meble kupowałam w lokalnym studio mebli kuchennych. Mogłam wybrać sobie dokładnie kolorek mebli, wszystkie dodatki. No i kuchnia jest idealnie dopasowana do pomieszczenia.
Sporo pomysłów na to jakie meble oraz krzesła kuchenne wybrać jest na tym blogu http://www.dmjmeble.pl
Ostatnio zmieniony przez andrela1 dnia Pią, 17 Maj 2019 10:41:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aleks
|
Wysłany: Pon, 06 Maj 2019 08:20:33 Temat postu: |
|
|
Wybacz andrela1 , ale post jest na temat - gdzie kupic meble , a nie jakie i dlaczego . Zreszta jak widze dzis wlaczylas lapka i zasypalas Nas odpowiedziami na wiele tematow . A znasz powiedzonko , ze jak ktos zna sie na wszystkim to ......... A moze budujesz sobie baze pod przyszle linki ? No nawet ja po napisaniu zauawzylem ze nie w tym poscie Ci odpowiedzialem , ale podtrzymuje to co napisalem o znaniu sie na wszystkim . |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|