Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Janusz
|
Wysłany: Nie, 25 Mar 2007 16:41:05 Temat postu: |
|
|
walca, sztrałsa, pogo ? może z gwiazdami ?  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Tomski

|
Wysłany: Czw, 19 Kwi 2007 14:37:32 Temat postu: |
|
|
Wiedz że Twoje poczynania są doprawdy żałosne,co Ty sobie wyobrażasz że jesteś Bogiem Mogłbyś ukazać jakieś przeciwargumenty co do mioch racji ale Ty nie ,kryjesz sie za usuwaniem wpisów taki ześ sobie obrał na Mnie sposób co Ja próbuje z ludzmi rozmawiać a Ty mi nie pozwalasz znaczy to ze te Twoje froum nie jest dla Mnie Skoro gdy tylko coś napisze ktoś to usunie każdy forumowicz jest inny i ma prawo sie wypowiadać na każdy temat wiec przestań Mnie *******ć  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Klon Administrator

|
Wysłany: Czw, 19 Kwi 2007 15:18:44 Temat postu: |
|
|
Wszystkie posty zawierające wulgaryzmy lub obrażające kogokolwiek będą usuwane. Nie będziemy już "gwiazdkować" Twoich postów bo 70% czasu na moderowanie forum poświęcaliśmy Tobie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Jadzik
|
Wysłany: Pią, 20 Kwi 2007 09:39:52 Temat postu: |
|
|
niektorzy to juz sie chyba nigdy nie naucza, ... bym cos napoisal co nietorym ale nie chce byc wymoderowanym, jeszcze ma tyle przyzwoitości |
|
Powrót do góry |
|
 |
krotom

|
Wysłany: Pią, 08 Lut 2019 07:57:28 Temat postu: |
|
|
Jako, że forum od dłuższego czasu stało się polem popisowym dla spamerów (normalnych tematów praktycznie już nie ma) - a administracja NIC Z TYM NIE ROBI, strzelam focha i odpuszczam sobie kolejne wchodzenia (przynajmniej do czasu, aż ktoś tego dziadostwa nie ogarnie).
Pozdrowaśki |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|