Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kenon
|
Wysłany: Pon, 18 Kwi 2016 09:49:38 Temat postu: Parking przed lotniskiem Chopina w Warszawie |
|
|
Orientujecie się może gdzie można zostawić w miarę tanio i bezpiecznie samochód przed lotniskiem w Warszawie? Najlepiej z możliwością transferu na lotnisko. |
|
Powrót do góry |
|
 |
anna27

|
Wysłany: Pon, 18 Kwi 2016 10:19:25 Temat postu: Re: Parking przed lotniskiem Chopina w Warszawie |
|
|
kenon napisał: |
Orientujecie się może gdzie można zostawić w miarę tanio i bezpiecznie samochód przed lotniskiem w Warszawie? Najlepiej z możliwością transferu na lotnisko. |
Najlepiej na jakims prywatnym ale polecam zarezerwować sobie wcześniej przez internet. My kilka razy lecieliśmy z Warszawy. Za pierwszym razem pomysleliśmy,że znajdziemy coś na miejscu ale nie jest tak łątwo..... Wszystkie miejsca były praktycznie pozajmowane. W końcu znaleźliśmy ale nie było tak tanio.
Na stronie jest artykuł w temacie:
http://www.national-geographic.pl/kierunki/parking-przy-lotnisku-jak-wybrac-najlepszy
Poczytaj sobie i zdecyduj. |
|
Powrót do góry |
|
 |
focusowner
|
Wysłany: Pon, 18 Kwi 2016 18:00:17 Temat postu: Re: Parking przed lotniskiem Chopina w Warszawie |
|
|
Ja od 6 lat korzystam z tego parkingu: http://www.parkinglotnisko.pl/
Ważne zarezerwować 2-3 dni przed wylotem, w dniu wylotu dzwonią i potwierdzają twoje przybycie,
zapewniają transport do i z lotniska,
Miła niespodzianka że po 22 jak przylecisz dzwonisz do nich , każą wsiąść w taxi i dowożą cię taxi za free pod parking ( płaci parking nie ty!!!)
Dla tych co zjawią się tam pierwszy raz to mogą przeżyć szok, parking mieści się na tyłach salonu forda, jedzie się polna drogą, otoczenie wygląda jak mroczna okolica, ot jedyna niedogodność.
kenon napisał: |
|
|
Powrót do góry |
|
 |
fomicz
|
Wysłany: Wto, 19 Kwi 2016 06:55:27 Temat postu: Re: Parking przed lotniskiem Chopina w Warszawie |
|
|
Kilka razy korzystałem z:
www.parking-obok-lotniska.pl
Mogę polecić. Kilka minut do lotniska, oczywiście bezpłatne transfery. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Spinnaker
|
|
Powrót do góry |
|
 |
laura
|
Wysłany: Pon, 27 Cze 2016 10:04:06 Temat postu: |
|
|
W Warszawie na co dzień są bardzo duże problemy z parkowaniem, więc na Waszym miejscu skorzystałabym z aplikacji na telefon ParkZ. Wystarczy ją załączyć jak będziecie zbliżać się do celu i na mapce pokażą się puste miejsca postojowe. Aplikacja ta na bieżąco monitoruję sytuację na parkingach, więc jak gdzieś zwolni się miejsce, to od razu będziecie o tym wiedzieć. |
|
Powrót do góry |
|
 |
mario-ste
|
Wysłany: Pon, 27 Cze 2016 22:45:43 Temat postu: |
|
|
Polecam parking Lider na Skrzydlatej 1, korzystałem pierwszy raz z tej opcji bo zawsze ktoś zawoził na lotnisko.
https://warszawa.lotnisko-parking.com/
Za 12 dni zapłaciłem 90zł. Dzień przed przyjazdem sms przypominający, bagaże zostały przepakowane do busa- moje auto sam zaparkowałem na wolnym miejscu bo mają ok.700aut, odwieźli Nas na lotnisko, po powrocie telefon po odebraniu bagaży a kierowca już czekał za Nami. Chcieliśmy brać droższy parking ale bez sensu, ten się sprawdził bo miał dużo pozytywnych opinii.
W październiku lecę z Modlina i też będę korzystał z ich usług. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aleks
|
Wysłany: Sro, 09 Sty 2019 11:44:28 Temat postu: |
|
|
Panie Tadek nie badz pan smieszny - specjalnie sie zapisales na to forum , zeby dac namiary na parking przez link . |
|
Powrót do góry |
|
 |
krotom

|
Wysłany: Czw, 10 Sty 2019 08:25:19 Temat postu: |
|
|
Aleks, przecież Tadek śmierdzi spamerem z daleka, nie daj się złapać |
|
Powrót do góry |