STRONA
GŁÓWNA
KATALOG
FIRM
GALERIA OGŁOSZENIA
PrzyklejonyWpisy na forum są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Brodnica.net nie ponosi odpowiedzialności za ich treść. Jeśli znajdziesz wpis naruszający czyjeś prawa, napisz do nas.
Strona główna - FAQ - Szukaj - Użytkownicy - Grupy - Rejestracja - Profil - Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości - Zaloguj
Dodatkowe menu: 50 ostatnich postów | 10 losowych tematów | GŁOSOWANIE | WYNIKI
Prośba do użytkowników internetu stacjonarnego w Brodnicy

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Brodnica.net Strona Główna -> Nasze media i dostawcy internetu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
andreas_k




Dołączył: 26 Wrz 2010
Posty: 17

PostWysłany: Nie, 27 Lip 2014 07:45:13    Temat postu: Prośba do użytkowników internetu stacjonarnego w Brodnicy Odpowiedz z cytatem

Witam.
Borykam się z problemami z internetem, mam prośbę:
Czy możecie sprawdzić czy u Was działa strona: [url]forum.synology.com/enu[/url] ?
U mnie jak łączę się poprzez mobilny (Orange) działa prawidłowo, przez Eltronik - strona niedostępna.
Wczoraj rozmawiałem z nimi i twierdzą, że nic nie blokują, musi to być problem poza ich siecią...
Proszę o pomoc w sprawdzeniu.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
jamal




Dołączył: 08 Lut 2014
Posty: 7
Skąd: brodnica

PostWysłany: Nie, 27 Lip 2014 08:33:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Strona niedostepna przez Eltronik,mssz racje cos blokuja!!!pozdrawiam
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
konto usunięte




Dołączył: 14 Lis 2010
Posty: 788

PostWysłany: Nie, 27 Lip 2014 11:34:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Vectra (internet w Olsztynie) też prawidłowo otwiera stronę
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
fazi_1990




Dołączył: 25 Wrz 2011
Posty: 2

PostWysłany: Nie, 27 Lip 2014 12:24:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Multimedia Polska (internet w Brodnicy) otwiera prawidłowo stronę. Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Osoba




Dołączył: 13 Lis 2011
Posty: 344

PostWysłany: Nie, 27 Lip 2014 13:33:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pronas.pl/ a spróbuj to , też z Eltronika.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
konto usunięte




Dołączył: 14 Lis 2010
Posty: 788

PostWysłany: Nie, 27 Lip 2014 13:33:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Może to kolego nie Eltronik ci blokuje a najzwyczajniej w świecie program antywirusowy. Udanej niedzieli
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Piotrroger




Dołączył: 09 Kwi 2007
Posty: 568

PostWysłany: Nie, 27 Lip 2014 13:49:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

1. Spróbuj wejść przez proxy (nawet polskie).
2. Spróbuj spingować te forum.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
pawelt




Dołączył: 12 Mar 2007
Posty: 17

PostWysłany: Nie, 27 Lip 2014 14:07:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

działa, sprawdzałem na łączu Eltronika
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
andreas_k




Dołączył: 26 Wrz 2010
Posty: 17

PostWysłany: Nie, 27 Lip 2014 14:09:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

z telefonu także mi nie działa (podłączony będąc do routera), podłączyłem także komputer bezpośrednio pod modem i także nie działa, więc wykluczam moją sieć...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Piotrroger




Dołączył: 09 Kwi 2007
Posty: 568

PostWysłany: Nie, 27 Lip 2014 15:55:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

59.124.41.244/enu/ ?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
andreas_k




Dołączył: 26 Wrz 2010
Posty: 17

PostWysłany: Nie, 27 Lip 2014 16:14:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Piotrroger napisał:
59.124.41.244/enu/ ?


Zadziałało. Problem z DNS? Jakie wpisać? Próbowałem wpisać w routerze opendns i to nie pomogło. ..

EDIT:
Sprawdziłem teraz jeszcze Raz podany przeze mnie adres I też działa, więc albo samo przeszło albo ktoś z Eltronika też to przeczytał. ..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Piotrroger




Dołączył: 09 Kwi 2007
Posty: 568

PostWysłany: Nie, 27 Lip 2014 16:47:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To nie koniecznie musiała być wina Eltronika ) DNSy same się aktualizują.
Ps. warto wyczyścić cache DNS.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Brod.pl




Dołączył: 17 Cze 2004
Posty: 766
Skąd: z naszej Brodnicy:)

PostWysłany: Pon, 28 Lip 2014 18:45:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Potwierdzam Wina Leżała po stronie eltronika.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Brodnica.net Strona Główna -> Nasze media i dostawcy internetu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach



[ Strona wygenerowana w: 0.017903 sekund ] :: [ 15 zapytań SQL ]

Powered by phpBB

Brodnica - zobacz miasto z najlepszej strony

Translation: Michał Paluchowski