STRONA
GŁÓWNA
KATALOG
FIRM
GALERIA OGŁOSZENIA
PrzyklejonyWpisy na forum są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Brodnica.net nie ponosi odpowiedzialności za ich treść. Jeśli znajdziesz wpis naruszający czyjeś prawa, napisz do nas.
Strona główna - FAQ - Szukaj - Użytkownicy - Grupy - Rejestracja - Profil - Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości - Zaloguj
Dodatkowe menu: 50 ostatnich postów | 10 losowych tematów | GŁOSOWANIE | WYNIKI
Internet LTE
Idź do strony 1, 2  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Brodnica.net Strona Główna -> Nasze media i dostawcy internetu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Many




Dołączył: 04 Lut 2013
Posty: 33

PostWysłany: Czw, 20 Cze 2013 02:23:27    Temat postu: Internet LTE Odpowiedz z cytatem

Kiedy będzie dostępny internet LTE w Brodnicy? Czy jużwiadomo coś na ten temat? Dodam że Jabłonowo Pomorskie ma go dostepny już od dłuższego czasu.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Grego0




Dołączył: 06 Maj 2007
Posty: 32
Skąd: Brodnica

PostWysłany: Czw, 20 Cze 2013 07:39:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To zależy od operatora sieci PLUS. Najlepiej tam zasięgnąc informacji.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
tomeknowak




Dołączył: 06 Kwi 2009
Posty: 146

PostWysłany: Czw, 20 Cze 2013 10:38:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

LTE w Brodnicy jest już od końca maja
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
fomicz




Dołączył: 16 Mar 2006
Posty: 880
Skąd: Brodnica

PostWysłany: Czw, 20 Cze 2013 11:40:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Działa na pewno w centrum.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Many




Dołączył: 04 Lut 2013
Posty: 33

PostWysłany: Nie, 14 Lip 2013 19:08:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Komu tu wierzyć ,pytałem się pani w salonie PLUSA odnośnie dostępu LTE w Brodnicy,a ta mnie poinformowała ,że LTE w Brodnicy nie jest jeszcze dostępny.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
fomicz




Dołączył: 16 Mar 2006
Posty: 880
Skąd: Brodnica

PostWysłany: Pon, 15 Lip 2013 08:42:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Smile
Może przekaźnik jest polsatu a pytałeś w plusie lub odwrotnie!
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
tomeknowak




Dołączył: 06 Kwi 2009
Posty: 146

PostWysłany: Pon, 15 Lip 2013 09:27:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Many napisał:
Komu tu wierzyć ,pytałem się pani w salonie PLUSA odnośnie dostępu LTE w Brodnicy,a ta mnie poinformowała ,że LTE w Brodnicy nie jest jeszcze dostępny.


Jeżeli to prawda to ta pani chyba trafiła do salonu plusa przypadkiem i pracuje tam za kare nie pomyśli że trzeba sie dokształcać szczególnie jesli chodzi o telefonie GSM. Ja mam PLUSA i LTE mam od kilku miesięcy. Fakt faktem to nie tylko w Plusie zdarzają sie tacy pracownicy podam przykład wystarczy poczytać np na stronie danego operatora o jakieś taryfie i idziesz do salonu i zaginasz na dzień dobry pracownika który czasami nie ma pojęcia co sprzedaje. Zapewne liczy ze pracodawca go przeszkoli i nie przyjdzie mu do głowy że istnieje jeszcze cos takiego jak samokształcenie widocznie nie zależy im na pracy ja bym z samego wstydu na ich miejscu sam poczytał o ofertach które sprzedaje żeby nikt na najprostszym pytaniu mnie nie zagiął. Jescze jedno Polsat nie ma swoich nadajników kożysta z nadajników PLUSA.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Many




Dołączył: 04 Lut 2013
Posty: 33

PostWysłany: Pon, 15 Lip 2013 15:39:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Odnośnie kwestii Polsatu i korzystania przez ta firmę z nadajników PLUSA. Dla informacji Pan Solorz (właściciel Polsatu wykupił pakiet wiekszościowy Plusa i jest niejako właścicielem Plusa więc logiczne jest, że LTE Polsat korzysta z nadajików sieci PLUS. Dodam jeszcze, że istnieje jeszcze kwestia własności masztów każda z dużych sieci jest właścicielem okreslonej ilości masztów,a jeśli chodzi o nadajniki zamontowane na nich to oczywiście właściciel danego masztu udostępnia swoje maszty innym operatorom sieci komórkowej jak i również korzysta sam zmasztów innych operatorów, oczywiście nie za darmo.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
sztrasburg




Dołączył: 17 Maj 2009
Posty: 673

PostWysłany: Wto, 17 Gru 2013 23:18:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

na mapie zasięgu Play`a od kilku dni Brodnica jest oznaczona jako miasto w zasięgu internetu LTE tej sieci.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
karolek




Dołączył: 02 Paź 2007
Posty: 508

PostWysłany: Sro, 18 Gru 2013 00:04:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

byłem w zeszłym tygodniu w playu i pani mi powiedziała że za kilka dni ma być LTE w Brodnicy Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
krotom




Dołączył: 30 Lis 2004
Posty: 2244
Skąd: Karben

PostWysłany: Sro, 18 Gru 2013 07:12:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kumpel miał miesiąc temu do testowania polsatowskiego LTE. Sprawdzaliśmy u Niego i u mnie. W domu (w Karbowie przy Parcelowej, gdzie wg map LTE nie sięga !!!) była jedna kreska zasięgu (a i to wystarczyło, by transfer zbierał się bardziej, niż u mnie na netiowskim kablu) Rolling Eyes
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
fomicz




Dołączył: 16 Mar 2006
Posty: 880
Skąd: Brodnica

PostWysłany: Sro, 18 Gru 2013 08:49:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

krotom napisał:
(a i to wystarczyło, by transfer zbierał się bardziej, niż u mnie na netiowskim kablu) Rolling Eyes

Aż do wyczerpania transferu Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
advocate




Dołączył: 10 Kwi 2011
Posty: 276

PostWysłany: Sro, 18 Gru 2013 23:30:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

LTE dla PLAY w Brodnicy już jest.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
patykadam




Dołączył: 20 Mar 2014
Posty: 4

PostWysłany: Czw, 20 Mar 2014 15:41:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No dowiedzieliśmy się nawet tego z reklamy w telewizji Very Happy
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
CapsLock




Dołączył: 09 Maj 2009
Posty: 760
Skąd: Polska

PostWysłany: Czw, 20 Mar 2014 23:04:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak by ktoś był zainteresowany to mam internet z limitem 50gb na miesiąc
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Brodnica.net Strona Główna -> Nasze media i dostawcy internetu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach



[ Strona wygenerowana w: 0.040344 sekund ] :: [ 15 zapytań SQL ]

Powered by phpBB

Brodnica - zobacz miasto z najlepszej strony

Translation: Michał Paluchowski