Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Paweł Szramka

|
Wysłany: Pią, 19 Kwi 2013 13:43:34 Temat postu: tvbrodnica.pl debata: zmieleni kontra PSL |
|
|
Proszę o wyrozumiałość, nie jestem politykiem dlatego też zapewne blado wypadłem na tle przedstawiciela PSL. Chodzi mi wyłącznie o promocję akcji w naszym mieście oraz ukazanie korzyści jakie wniosła by zmiana systemu wyborczego na jednomandatowe okręgi wyborcze (JOW). Zachęcam do obejrzenia materiału, który będzie dostępny dziś o 18 na tvbrodnica.pl/
czasbrodnicy.pl/czasbrodnicy/1,93191,13764306,Dzis_w_internetowej_telewizji__zmieleni_kontra_PSL.html
a tu już dostępny materiał:
tvbrodnica.pl/informacje/brodnickie-konfrontacje-jaka-ordynacja/
Ostatnio zmieniony przez Paweł Szramka dnia Sob, 20 Kwi 2013 09:48:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
gutwit

|
Wysłany: Sob, 20 Kwi 2013 06:52:36 Temat postu: |
|
|
Wypadłeś wiarygodnie, mówiłeś konkrety a twój przeciwnik udowadniał, że boi się o własną partię w takich wyborach
popieram akcję zmieleni.pl i póki nie będą wprowadzone okręgi jednomandatowe, na wybory się nie wybieram a do tej pory uczestniczyłem.
pozdrawiam i popieram |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|