STRONA
GŁÓWNA
KATALOG
FIRM
GALERIA OGŁOSZENIA
PrzyklejonyWpisy na forum są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Brodnica.net nie ponosi odpowiedzialności za ich treść. Jeśli znajdziesz wpis naruszający czyjeś prawa, napisz do nas.
Strona główna - FAQ - Szukaj - Użytkownicy - Grupy - Rejestracja - Profil - Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości - Zaloguj
Dodatkowe menu: 50 ostatnich postów | 10 losowych tematów | GŁOSOWANIE | WYNIKI
Aero2
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Brodnica.net Strona Główna -> Brodnica i nasz powiat
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Piotrroger




Dołączył: 09 Kwi 2007
Posty: 542

PostWysłany: Pią, 08 Lut 2013 09:45:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

http://aero2.pl/faq.html#Answer2

Kod:
prędkość transmisji danych dla każdego Korzystającego jest na poziomie nie większym niż 512 kb/s
każdorazowe nieprzerwane i bezpłatne połączenie z siecią Internet nie przekracza jednorazowo 60 minut licząc od momentu nawiązania takiego połączenia
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
fomicz




Dołączył: 16 Mar 2006
Posty: 908
Skąd: Brodnica

PostWysłany: Pią, 08 Lut 2013 09:58:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Max 512.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Piotrroger




Dołączył: 09 Kwi 2007
Posty: 542

PostWysłany: Pią, 08 Lut 2013 10:18:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Żeby sprawdzić pocztę raz dziennie - w zupełności wystarczy Razz Niestety, takie warunki Aero2 ustaliła razem z UKE Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
fomicz




Dołączył: 16 Mar 2006
Posty: 908
Skąd: Brodnica

PostWysłany: Pią, 08 Lut 2013 10:23:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To jest rozwiązanie dla osób chcących coś sporadycznie sprawdzić za pomocą smartfona lub tabletu.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
emucha




Dołączył: 12 Sty 2009
Posty: 506

PostWysłany: Pią, 08 Lut 2013 12:12:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

fomicz napisał:
To jest rozwiązanie dla osób chcących coś sporadycznie sprawdzić za pomocą smartfona lub tabletu.


na dzień dzisiejszy zgadza się.... ostatnio miałem wymianę maili z orange i byś się zdziwił, nie są w stanie zagwarantować nawet stabilnej prędkości na żadnym poziomie dlatego używają terminu do....10....do...20 czyli tak naprawdę nie gwarantują niczego. Dlaczego nie mają prędkosći np. 1 lub 2 mega? bo, jak to określił konsultant, klienci płacący do...10 lub wyżej nie czuli się oszukani.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
fg99




Dołączył: 04 Kwi 2009
Posty: 1074

PostWysłany: Pią, 08 Lut 2013 14:02:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

do broda.pl

czy jesteś pewien, ze nadajnik Aero2 jest w Brodnicy???????????????
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Piotrroger




Dołączył: 09 Kwi 2007
Posty: 542

PostWysłany: Pią, 08 Lut 2013 14:05:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak, http://mapa.btsearch.pl/ wpisz sobie: Brodnica, Zamkowa 1
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
fg99




Dołączył: 04 Kwi 2009
Posty: 1074

PostWysłany: Pią, 08 Lut 2013 14:24:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziękuję, w takim układzie jak dostroić modem???
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
emucha




Dołączył: 12 Sty 2009
Posty: 506

PostWysłany: Sob, 09 Lut 2013 14:07:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

fg99 napisał:
Dziękuję, w takim układzie jak dostroić modem???


przejrzyj ten temat: http://forum.jdtech.pl/Watek-wymuszanie-umts-900-mhz-w-modemach-huawei

jeśli nie znajdziesz rozwiązania poszperaj na tej stronie.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
fomicz




Dołączył: 16 Mar 2006
Posty: 908
Skąd: Brodnica

PostWysłany: Sob, 09 Lut 2013 17:37:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niestety mi na SIII w Brodnicy nie dziala. W duzych miastach smiga az milo.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
emucha




Dołączył: 12 Sty 2009
Posty: 506

PostWysłany: Sro, 20 Lut 2013 00:25:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Brod.pl napisał:
Tylko dla przypomnienia co do Aero 2 ma już swój nadajnik W Brodnicy.
Aero 2 » UMTS900 (P44362)
Brodnica, Zamkowa 1


mylisz się niesety Crying or Very sad testowałem ostro rózne lokalizacje w brodnicy i nic z tego.... wychodzi na to, że puki co nadajnika nie ma na zamkowej...

p.s. używałem top net_info do wymuszenia pasma i to także nie dało rezultatu; poza brodnicą w innej lokalizacji ten sam modem z kartą aero 2 łaczył się bez większych przeszkód, więc, mam pewność, że sprzęt jest ok.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
fg99




Dołączył: 04 Kwi 2009
Posty: 1074

PostWysłany: Sro, 20 Lut 2013 11:07:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

w okolicy Starego Miasta nie działa, na blokach działa, zdenerwowałem się, wychodzi na to że na Zamkowej nie ma nadajnika, a ściągany sygnał jest z innego miejsca???
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
fomicz




Dołączył: 16 Mar 2006
Posty: 908
Skąd: Brodnica

PostWysłany: Sro, 20 Lut 2013 11:21:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Może łapie trochę z okolic Górzna?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
emucha




Dołączył: 12 Sty 2009
Posty: 506

PostWysłany: Sro, 20 Lut 2013 14:38:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

fomicz napisał:
Może łapie trochę z okolic Górzna?


dziś pogrzegałem w ustawieniach programu playa-a ustawiłem mu nowy profil aero2 , darmowy apn.... wymusiłem pasmo, praca modemu jako NDIS i poszedł.....

dane nadajnika: CID: 60542, 2 - S SE , LAC 49001
moc:113dBm CSQ 0 czasem 85sBm CSQ 14 , niestety wszystko skacze - poziom sygnału przede wszystkim, prędkość poniżej minimum.... 47,7kb/s ... tak czy owak porażka.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
CapsLock




Dołączył: 09 Maj 2009
Posty: 790
Skąd: Polska

PostWysłany: Sro, 20 Lut 2013 18:46:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

emucha cudów spodziewasz się od darmowego neta ?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Brodnica.net Strona Główna -> Brodnica i nasz powiat Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 3 z 5

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach



[ Strona wygenerowana w: 0.060143 sekund ] :: [ 15 zapytań SQL ]

Powered by phpBB

Brodnica - zobacz miasto z najlepszej strony

Translation: Michał Paluchowski